Showbiz

Adel: Ovo će biti velika godina, potpuno ću se posvetiti sebi

Ranije ovog mjeseca Adel je javnost obavijestila o svom razvodu od 45- godišnjeg supruga Simona Koneckija s kojim je u braku provela tri godine i rodila mu sina Anđela. Iako se bivši supružnici nisu od tada oglasili u javnosti već su sve izjave za medije išle preko posrednika, britanska pjevačica je prekinula ćutanje na svoj 31. rođenan.

Oglasila putem društvenih mreža i emotivnom objavom dala je do znanja da ju je ljubavni brodolom itekako promijenio.

“I evo 31. hvala Bogu. Tridesete su me stavile u brojna iskušenja, ali trudila sam se da ostanem jaka koliko je moguće. Život je bez obzira na sve jako komplikovan i stalno pred nas stavlja prepreke. U posljednjih nekoliko godina drastično sam se promijenila i još uvijek se mijenjam, i to je sasvim u redu”, započela je Adel.

“31. će biti velika godina i potpuno ću se posvetiti sebi. Po prvi puta u posljednjih deset godina spremna sam da osjetim svijet oko sebe. Budite blagi prema sebi, ljudi. Živite polako, ostavite telefon, glasno se smijte i živite punim plućima”, navela je umjetnica.

Da ju je razvod potresao i promijenio joj stav o ljubavi dala je do znanja napisavši:

“Naučiti voljeti sebe ono je najvažnije. A ja sam shvatila da je to i sasvim dovoljno. Kasnije ću naučiti da volim drugog”.

View this post on Instagram

This is 31…thank fucking god 💀 30 tried me so hard but I’m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long we’re here for life is constant and complicated at times. I’ve changed drastically in the last couple years and I’m still changing and that’s okay. 31 is going to be a big ol’ year and I’m going to spend it all on myself. For the first time in a decade I’m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people we’re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and I’ve only just realized that that is more than enough. I’ll learn to love you lot eventually 😂 Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Nedavno su se pojavile glasine da se sa suprugom rastala i prije nego je javnost saznala za to. Kako su otkrili britanski mediji, prije curenja vijesti o razvodu, Adel je godinama živjela odvojeno od oca svoga sina.

S preduzetnikom Koneckijem, Adel je započela ljubavnu vezu 2011. godine koju su u tajnosti okrunili brakom 2016. godine. Uprkos razvodu, Adel je poput Simona odlučna u očuvanju dobrih odnosa zbog šestogodišnjeg sina.

Send this to a friend