Showbiz

Adela Zoranić: Cilj mi je da oduševim sve na Miss Universe

adela-zoranic-700x980-500x700.jpg

Predvodi ih Tea Babić iz Podgorice – mis Crne Gore, fotogeničnosti i hotela “Moskva” koji je ugostio minulog vikenda zvanični izbor, a zapažen nastup valorizovale su Adela Zoranić iz Bara lentom prve pratilje i Marijana Lalošević iz Nikšića, koja je prigrabila lentu druge pratilje. Spisak kompletira Ana Radovanović, koja se u Nikšić vratila bogatija za titulu mis šarma i interneta. 

Sve djevojke zaslužuju aplauz, ali najupečatljiviji nastup po mnogima imale su novokrunisana misica i prva pratilja. I dok će Babić ponosno predstavljati Crnu Goru na svjetskom izboru dogodine, Zoranić će se otisnuti put Filipina, gdje će se u januaru 2017. održati Miss Universe.

Biografiju dvadesetogodišnje ljepotice krasi nekoliko značajnih modnih angažmana u Italiji, svojevremeno je sarađivala sa svjetski slavnim kreatorima poput Roberta Kavalija, a Dnevnim novinama priznaje da je zadovoljna plasmanom iako je od nove mis Crne Gore dijelila samo pozicija.

“Mnogi su više razočarani od mene. Iskreno, ja nemam razlog za to. Naprotiv. Veoma sam zadovoljna plasmanom jer je Miss Universe takmičenje koje je takođe na svjetskom nivou, baš kao i Miss World”, priča studentkinja Lučkog menadžmenta.

Premda su sve finalistkinje demonstrirale zavidno umijeće, Zoranić nijednog trenutka nije sumnjala u dobar plasman. Ni izbor Babić nije je iznenadio.

“Očekivala sam da budem među vodećim ljepoticama. Sigurna sam u sebe i znam koliko vrijedim. Tea je bila jedna od mojih favoritkinja, tako da se nijesam iznenadila”, iskreno će Zoranić.

S druge strane, ponos Bara i djevojka koju optimizam kao magnet za uspjeh nikada ne napušta, ne krije iznenađenje ogromnom podrškom javnosti koja je evidentna na brojnim portalima i društvenim mrežama. Biće to odličan podstrek pred nove izazove.

“Veoma sam iznenađena brojem ljudi koji su ‘navijali’ za mene. Naravno da mi to znači, podstiču me da radim na sebi još više. Čeka me mnogo rada, obaveza. Očekujem da mi titula prve pratilje donese i neke nove saradnje. Nadam se i sve zavisi od mene. Cilj mi je da sve to postignem i da sve oduševim na Miss Universe”, cijeni Zoranić.

Do odlaska na prestižno takmičenje pred Adelom je navikavanje na znatno veće interesovanje medija i usklađivanje studentskih obaveza sa poslovnim angažmanima.

“Nijesam navikla na medijsku pažnju, ali nadam se da hoću s vremenom. Za sad, dobro se snalazim. Trudiću se da nađem vremena za sve. Imam podršku porodice, prijatelja, tako da se nadam uspjehu”, s osmijehom zaključuje Zoranić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Pamet joj nije jaca strana
Pamet joj nije jaca strana izgleda

Anonimni
Gost
Anonimni

Prirodna ljepota se ne moze
Prirodna ljepota se ne moze unistiti i nestati .
Adela ce biti ljepa i kao starica
Kog bog daruje to ne treba popravljati .

aferim
Gost
aferim

Veoma lijepa i prirodna
Veoma lijepa i prirodna djevojka .

simke
Gost
simke

Znam djevojku iz vidjenja
Znam djevojku iz vidjenja kroz nas grad Bar je sretnem. Prelijepa djevojka skromna umjerena van svih ovih modernih nazovi tipova djevojke. O njenoj ljepoti je skroz bzv pricati sve se vidi ona je tip zena koja ce sa 50 godina biti fatalna…Imam jedan predlog za nju vise da se smije ….ostalo joj je Bog dao…. 🙂

Send this to a friend