Showbiz

Adil sprema naučni rad

Pjevač Adil Maksutović (35) ispričao je kako je završio dva fakulteta i master prava. Naime, on je prvo upisao ETF, ali odustao je od elektro-tehnike. Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava.

“Davao sam časove matematike dok sam studirao i tako zarađivao za džeparac. Treba biti uzor mladim ljudima i kada kažeš nešto za medije, da se ne postidiš sjutra toga”, rekao je Adil koji trenutno sprema naučni rad koji će predstaviti u Ohridu.

“Ako je cio moj život je za primjer, a zaista je tako… Nemam nijedan prekršaj saobraćajni, a kamoli neki krivični. Prosto, toliko sam radio na sebi. Ja nisam zaslužio to što se meni se desilo, ali opet kažem – što te ne slomi, ojača te. Idemo dalje”, kaže Adil i otkriva:

“Kada sam završio Šestu beogradsku gimnaziju sa svim peticama, moji roditelji su sve što su imali od pošteno zarađenih radničkih plata, ulagali u naše obrazovanje. Zbog toga sam osjećao obavezu, prvenstveno prema roditeljima, da završim fakultet. Prvi sam završio za kevu i ćaleta, a onda upisao Prava za sebe”.

Send this to a friend