Showbiz

Advokat tvrdi da je Luka prao novac preko Nataše Bekvalac

Nataša i Luka

Stručna javnost u Srbiji reagovala je na sumanutu tužbu koju je IT stručnjak Luka Lazukić podnio protiv supruge Nataše Bekvalac, u kojoj joj je tražio da mu vrati sav novac koji je potrošio na nju tokom zajedničkog života.

Lazukić je uz tužbu priložio i račune kao dokaz da je Nataši, između ostalog, platio avionsku kartu do Atine i smještaj u hotelu, ali i nekoliko ručkova i večera, kao i jedan provodnik za pjevačicinu kuću i nekoliko sijalica.

Međutim, u dokazima koje je dostavio sudu jasno se vidi da je račune plaćao putem svoje firme “Full House Service”, a poznati srpski advokat Borivoje Borović u izjavi za “Alo!” kaže da je u pitanju očigledan prekršaj i da će tužilaštvo morati da reaguje.

“Takvim dokazima koje je predao uz tužbu Luka Lazukić ide samo protiv sebe, jer je plaćanje privatnih troškova putem službenog računa ozbiljan prekršaj i radi se o pranju novca. Tužilaštvo treba da pokrene krivični postupak, pa će vjerovatno zaključiti da je Lazukić nezakonito izvlačio novac iz firme. On je odgovoran, bez obzira na to kako je to radio i na koga je trošio novac”, kaže Borović i dodaje da Nataša na tu tužbu mora da reaguje.

1 Komentar na "Advokat tvrdi da je Luka prao novac preko Nataše Bekvalac"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend