Showbiz

Al Dino priznao: Bivša žena me je tukla

Bosanski pjevač Al Dino široj javnosti poznat je po brojnim baladama, od kojih su se najviše izdvojile pjesme “Kopriva” i “I sad me po tebi poznaju”. Međutim, o njegovom privatnom životu mnogi ne znaju puno.

Pjevač se razveo od supruge Arduane Pribinjom jer je trpio fizičko i psihičko nasilje.

Pjevač kaža da svojoj supruzi nikada nije uzvratio istom mjerom, jer nije tako vaspitan.

“Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše djece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želio da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše djece”, objasnio je pjevač, koji se poslije dvije godine provlačenja po sudovima zvanično razveo, a kap koja je prelila čašu i navela ga na to da stavi tačku na brak jeste saznanje da mu je supruga nevjerna.

Godine 2011. Al Dino je nakon dobijenih batina Arduanu prijavio Centru za socijalni rad.

“Htjela je da mi napravi zamku. Ipak, nije uspjela u svojoj namjeri. Željela je da je udarim i da to iskoristi da više ne mogu da viđam djecu. Nije znala šta radi. Ni sekunde nije mislila na djecu i traumu koju su doživjela. Zbog toga sam odlučio da ih odvedem kod psihologa”, rekao je tada Al Dino.

Al Dino je tada Arduani izbušio gume na automobilu “golf IV” koji je tada vozila, a koji je bio registrovan na njegovo ime.

“To je moj automobil. Moraće da mi ga vrati. Neka ga traži nakon razvoda. Uzela ga je bespravno i bez pitanja”, ispričao je tada Al Dino.

Arduana uzvraća da bi i ona željela “da joj se vrati svašta”.

“Pola stana u Vogošći je moje kao i pola zemlje. Iz stana sam izašla bez ičega. Moje stvari su još u Vogošći. Jedva čekam da on dobije svoje, a ja svoje”, kategorična je Arduana, koja sada živi u iznajmljenom stanu.

Arduana Pribinja, novinarka Al Džazire, 7. juna 2015. godine po drugi put je stala na “ludi kamen”, a sudbonosno “da” rekla je izvjesnom Mahiru, na gala svadbi na sarajevskim golf terenima. Skupocjenom vjenčanju prisustvovalo je oko 80 zvanica, članova familije i najbližih prijatelja.

Send this to a friend