Showbiz

Aleksandra Prijović: Ovo je istina o mom predbračnom ugovoru

Foto: Srbija Danas

Aleksandra Prijović, buduća gospođa Živojinović, nedavno je objavila vjeridbu sa svojim partnerom Filipom Živojinovićem i to putem društvenih mreža.

Dijamantski prsten zasijao je jače od sunca, a Aleksandra je ponosno istakla da ju je Brenin sin konačno zaprosio. Aleksandra za “Alo!” otkriva detalje vjenčanja.

“Nas dvoje smo tek počeli sa pripremama za svadbu, a što je najvažnije, počeli smo na vrijeme. Izabrali smo datum, za koji smo se zajedno odlučili”, kaže Aleksandra i priznaje da dan koji su izabrali nema nikakvu simboliku.

“Nismo se vodili time da datum svadbe ima neke veze sa dešavanjima koja su obilježila naš odnos. Jednostavno nam se svidjelo da to bude u junu. Vikend prije vjenčanja i poslije vjenčanja sam slobodna, tako da se sve poklopilo”, kaže pjevačica.

Pjevaću na svojoj svadbi

Aleksandra za “Alo!” kaže da uveliko razmišlja o tome koga će od kolega angažovati da pjeva na svadbi i nada se da će njihov kum Aco Pejović biti najveseliji gost.

“Već tražimo ko će od kolega biti zadužen za muzički dio. Ipak je tada ljetnja sezona, a tada svi imaju zakazane tezge. Ipak, znate kako se kaže – da kum nije dugme, e, pa ja očekujem da će se Aco Pejović dohvatiti mikrofona. Što se mene tiče, to ne moram ni da pričam, zapjevaću sigurno”, kaže pjevačica.

Iako se o predbračnom ugovoru mladog para dosta pisalo, Aleksandra, kako kaže, sa Filipom još nije pričala na tu temu.

“Mi zaista nismo došli do tog dijela. Niti sam ja razmišljala o tome, niti Filip. Naravno, biće vremena, sješćemo i porazgovarati o svemu”, zaključuje pjevačica.

U posljednjih nekoliko nedjelja šuškalo se o Aleksandrinoj trudnoći, a ona kaže da ne bi imala ništa protiv da rodi malog Živojinovića.

“Ako je suditi po onome što se piše, ja sam rodila već petoro djece, samo ih krijem. Šalu na stranu, nije istina da sam u drugom stanju. Ne bježim od toga, ali zaista nisam trudna. Ne bih bila prva na estradi koja je u jeku karijere rodila dijete, jer je to najljepše što može da se desi u životu svake žene. Kada bih ostala trudna, čak i da znam da će dijete uticati na moju karijeru i njen tok, ne bih se bunila i ne bih bila manje srećna”, kaže pjevačica i priznaje da još nije odabrala vjenčanicu.

“U velikom sam problemu što se tiče izbora vjenčanice koju ću ponijeti. Mnogo sam komplikovana i treba mi vremena da se odlučim i kada se spremam za TV gostovanja, a ne za sopstveno vjenčanje”, rekla je kroz osmijeh Prijovićeva, koja je na pitanje da li bi nosila vjenčanicu u kojoj se Brena udala za Bobu rekla:

“Što se Brenine vjenčanice tiče, svakako ćemo nas dvije razgovarati na tu temu. Ona je jedna od onih koje ću među prvima pitati za mišljenje”, kaže Aleksandra.

Send this to a friend