Showbiz Sa Burakom ima mnogo toga zajedničkog, ne samo izgled

Alp Navruz je novi Bali beg

Alp Navruz je nova zvijezda turskih serija. Ima 29 godina, diplomirao turski jezik i književnost, ali nema ni dana staža u struci. Prvo su ga zapazili modni agenti pa je jedno vrijeme snimao reklame i radio revije, a potom su ga uočili i TV producenti. Prve je ponude prihvatio s oduševljenjem i proslavio se već s jednom od prvih uloga, Sinana Egemana. U Turskoj ga nazivaju jednim od najatraktivnijih glumaca, upoređuju ga i s Burakom Ozdživitom (34), koji se proslavio ulogom Bali bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

View this post on Instagram

#winteriscoming 🍂

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

“Burak je postao poput institucije. Cijeli svijet zna ko je Bali beg. Kamo sreće da osjetim dio njegove popularnosti, da imam barem nešto od njegove harizme”, rekao je glumac.

Alp je već uvidio loše strane popularnosti. Smeta mu što se pred kamerama osjeća kao komad mesa.

“Naravno da mi prija poređenje sa Burakom i što me nazivaju jednim od najatraktivnijih turskih glumaca. Nisam se umislio, ali zaista se ne smatram komadom mesa”, rekao je on.

Glumac ne voli kad ga nazivaju zavodnikom jer sebe smatra “običnim” momkom.

“Kad se zaljubim i uđem u vezu, sigurno to neću skrivati. Da sam zavodnik kako me opisuju, ne bi mi odgovaralo da budem samo s jednom djevojkom. Problem je u tome što sam jako izbirljiv, što postoji mnogo stvari koje me brzo i lako kod djevojke odbiju pa zato i jesam sam”, rekao je Alp, koji ne voli djevojke koje prve priđu muškarcu. S takvom, tvrdi, ne bi mogao da bude u vezi.

View this post on Instagram

#business 👔

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

“Najdraže mi je da osvajam djevojku. Kad mi dođe kući, pogleda me i koketira, želim da pobjegnem. Iako nijedna od njih nije bila nametljiva, baš takvima sam ih doživio i htio pobjeći glavom bez obzira”, priča turski ljepotan

Send this to a friend