Showbiz

Ana Kokić: Nakon razvoda sam se posvetila isključivo sebi i karijeri

FOTO: Jelena Jovanov

Ana Kokić, kaže da je nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, posvećena isključivo sebi i svojoj karijeri. Pjevačica koju smo upoznali sredinom devedesetih kao članicu dens sastava Energija, kaže da je sa bivšim suprugom u prijateljskim odnosima, a ona se sa njihovim ćerkama preselila u kuću u kojoj je živjela do udaje.

“Najviše sam se posvetila sebi, jer imam utisak da sam malo zapostavila sebe i svoju karijeru zbog posvećenosti porodici. Sada slobodno vrijeme koristim da komponujem pjesme, više treniram i radim, a uz sve to sam uvijek tu za moje djevojčice. Da me ne shvatite pogrešno, nimalo se ne kajem što mi je deset godina porodica bila na prvom mjestu, što je i razumljivo jer su djevojčice bile mlađe i trebalo je više vremena posvetiti njihovim potrebama. Sada polako postaju samostalne u mnogim stvarima, što meni daje više vremena za posao. Međutim, posao u šou-biznisu veoma je zahtjevan, traži da mu se potpuno posvetite jer se konstantno dešava nešto novo, a konkurencija je velika. Dosta razmišljam o svojoj karijeri i komponujem pjesme u koje sam pretočila sve svoje emocije”, kaže Ana.

Pjevačica kaže da nema vremena da razmišlja o novoj ljubavi.

“Posvećena sam poslu i svojim djevojčicama i mislim da ce proći još mnogo vremena dok neko ne zasluži moju pažnju. Zaista sada uopšte i ne pomišljam na to. Spadam u onu grupu razvedenih žena koje govore da se nikada više neće udati”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dobrodošli u CG
Gost
Dobrodošli u CG

Kad vidim ove komentare, tačno zamišljam ove jadnike koje ih pišu. Koji su zaostali u razvoju i i dalje žive u 19-tom vijeku . Kad ćete ukapirati da i žene imaju pravo na karijeru ? Živote ,pokvarenaa ploco 😑😑😑
PS: junacine ,samo vas majke mogu trpjeti , jer su vas rodile !

opet
Gost
opet

Nase majke, otkad su nas rodile, su se posvetile nama, pa porodici/domacinstvu, pa poslu. Ove nove majke se posvecuju sebi, karijeri, pa… rodnoj ravnopravnosti? Dodatku za troje djece?

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Ti si neka od onih moooodernih sto im brak i uloga majke nisu svetinja.

opet
Gost
opet

Ada neces sad pocet o djeci brinut, zaisto…

CG4Nahije
Gost
CG4Nahije

Nema vise majki, zena, sestara, sad su samo karijara tj nemoral i blud.

Send this to a friend