Showbiz

Anabela prolazi kroz pakao dok joj je ćerka u rijalitiju

Luna Đogani, ćerka pjevača Anabele Atijas i Gagija Đoganija, ovih dana glavna je zvijezda tabloida. Mlada modna blogerka dio je jednog rijaliti šou programa u kojem je uplovila u emotivnu vezu sa oženjenim pjevačem.

Majka je ne osuđuje zbog toga, ali priznaje da joj je teško da je gleda kako prolazi kroz razne psihičke lomove pred kamerama.

“Ovo je i za mene jedna potpuno nova etapa gdje upoznajem i sebe i svoju ćerku i otkrivam nove dimenzije u odnosima između roditelja i djece. U skladu s tim, mislim da je Luni moralo da se desi iskustvo ovog rijalitija i sve ovo kroz šta trenutno prolazi donijeće joj nešto dobro. Ako ništa drugo, ojačaće kao osoba i naučiće mnogo toga o ljudima”, rekla je Anabela i otkrila kada joj je bilo najteže da gleda svoju ćerku u rijalitiju i kako se tada osjećala.

“Kada me je dozivala: ‘Mama, mama, izbavi me odavde’. Srce mi se cijepalo u tim trenucima! Moje dijete nije napravilo nijedno krivično djelo i nije u zatvoru, ali punoljetna je osoba, potpisala je ugovor s produkcijom i mora da snosi posljedice onoga na šta je dobrovoljno pristala. Tu ne mogu ništa da uradim”, ističe pop zvijezda.

Anabelu je situacija sa ćerkom u rijalitiju, podsjetila na mračan period u životu kroz koji je prošla usljed rata u Bosni i Hercegovini.

“Imala sam takve krize da sam mislila da neću moći da izdržim. Ne podnosim osjećaj nemoći, a imala sam ga tada i samo još kada sam u ratu izgubila dom i porodicu. Tada sam prvi put osjetila jeziv strah i nemoć. Taj osjećaj ponovio mi se prvi put poslije toliko godina”, priznaje popularna pjevačica.

Send this to a friend