Showbiz

Anabela se povlači iz javnosti zbog skandala najstarije ćerke

Pjevačica Anabela Atijas više ne može da objašnjava i prepucava se po medijima zbog postupaka svoje ćerke Lune Đogani, učesnice jednog rijaliti šou programa. Zbog medijskog pritiska, pop zvijezda će se povući iz javnosti i neće razgovarati sa novinarima.

“Anabela je previše u medijima ovih dana, pa je poželjela malo da se povuče iz cijele priče vezane za Lunu i Slobu i neko vrijeme se neće oglašavati. Iako su dušebrižnici pomislili da Luna više nema podršku majke, jer se pronijela priča o njenoj navodnoj trudnoći, to nije tačno. Anabela je i dalje uz nju, ali se zasitila medija, jer se dva mjeseca skoro svakodnevno oglašavala, pa je riješila da se malo odmori, posveti sebi, svojim poslovnim obavezama i ostalim članovima svoje porodice”, otkriva izvor blizak Anabeli.

Najstarija ćerka Anabele Atijas, koju je dobila u braku sa frontmenom grupe Fuky G Gagijem Đoganijem, zaljubila se u oženjenog pjevača Slobodana Radanovića i sa njim uplovila u vezu pred kamerama.

Anabela ju je sve vrijeme branila od osuda javnosti, a čak je i ušla u rijaliti da bi se pred milionskim auditorijumom posvađala sa Slobodanovom suprugom.

Zbog Lune Anabela je ušla u konflikt sa sa pojedinim javnim ličnostima, a sada je na to stavila tačku.

Send this to a friend