Showbiz

Anđelina Džoli konačno otkrila zašto se razvela od Breda

Glumica Anđelina Džoli dala je jedan od rijetkih intervjua za Entertainement Today u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita.

Mnogi se pitaju kako Anđelina Džoli uspijeva da održi tako vitku građu već godinama, a njena tajna je zapravo njen novi biznis.

Riječ je o proizvodu koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju.

“Cio život sam bila opterećena da održim kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspjela da pokrenem ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može da kupi svako po razumnoj cijeni”, rekla je Anđelina.

Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže:

“Veza nikada nije crno-bijela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo vidjeti na isti način, razlike u vaspitavanju djece su nas najviše natjerale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje djece i ne želim previše da pričam”, rekla je Anđelina.

Glumica je dodala kako je od samog početka željela da biznis bude samo njen posao, pa se Bred osjetio odbačenim od prvog dana.

“Nisam osjećala obavezu da marim kako će se on osjećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam željela da uspijem i da sam uložila cijelo svoje srce da napravimo savršen produkt”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Beli lukac
Gost
Beli lukac

Shvatam te Anđo,shvatam te moja Anđo ! Evo ja maloprije uz’o još piva u želudac da zguram.

Joo
Gost
Joo

znaci….bla bla bla….kupite moj prah za mrsavljenje…..bla bla bla ja sam feministkinja……

budala
Gost
budala

Pa izgledajte kao vjesalice

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ufff, koliko mi je sad lakše…

Send this to a friend