Showbiz senzualne i erotične fotografije

Anđelina Džoli pozirala naga: Ponovo je ona stara

Anđelina Džoli se poslije nekoliko godina medijske izolacije, ponovo redovno pojavljuje na crvenim tepisima i daje intervjue, a ovog puta publiku je obradovala erotičnim editorijalom koji je uradila za novo izdanje magazina “Harper’s Bazaar”.

Glumica krasi i naslovnu stranu decembarskog broja ovog časopisa, a ona je u intervjuu za njih otkrila i kako se nosi sa posljedicama razvoda od Bred Pita.U intervjuu je samu sebe opisala kao nemirnu i divlju u srcu, a osvrnula se i na činjenicu kako najviše uživa u različitosti.

“Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u određene kategorije nije sloboda. Različitost je ono što najviše cijenim, u svojoj porodici i drugima. Ne želim da živim u svijetu u kome su svi isti, i mislim da to važi za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude kakve nikada nisam srela i da naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti razlike, a ne da se dijelimo ili bojimo drugih”, objasnila je ona.

Istakla je i kako je u proteklom periodu “prošla kroz mnogo toga”, kao i da nosi “vidljive i nevidljive ožiljke” na i u sebi.

“Teže mi je da se nosim s onim nevidljivim. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo”, zaključila je.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Čika Karl MarxKolumbo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Kakav plastični raspad.

Kolumbo
Gost
Kolumbo

Kost i koža. Nažalost.

Send this to a friend