Showbiz

Anđelina Džoli se udaje za britanskog milijardera?

Anđelina Džoli je u potpunosti zaboravila na Breda Pita i spremna je za novi brak. Njen novi izabranik navodno je izvjesni britanski milijarder.

Kako piše tabloid Life&Style, glumica je već neko vrijeme u vezi sa biznismenom sa kojim planira vjenčanje u Francuskoj. Izvor tvrdi da Anđelina nije željela da se tako brzo uda ponovo, ali da je “potpuno odlijepila” za biznismenom.

“Anđelina će šokirati javnost kada bude svima saopštila da se ponovo udaje. Ona je ubijeđena da je ovo čovjek njenog života. To što je milijarder njoj ne znači ništa: on je obrazovan, studirao na Oksfordu i filantrop je”, otkriva izvor i naglašava da sa njim ima mnogo više zajedničkih stvari nego sa Bredom.

Sudbonosno “da” par će navodno izgovoriti u njenom domu Chateau Miraval, u kome se u tajnosti udala za Pita 2014. godine, od koga se još uvijek zvanično nije razvela.

Uprkos tome, tabloid tvrdi da će “srećni par” vrijeme provoditi na skrivenom imanju u Francuskoj, gdje imaju privatnost, a da će povremeno letjeti u London, gdje glumičin budući suprug ima kuću.

“Vikende će provoditi sa njom, a svoj biznis može da vodi iz bilo kog kraja svijeta”, dodaje izvor.

Sa druge strane, sajt Gossip Cop tvrdi da u ovoj priči nema ni malo istine, te da glumica ne planira novi brak u skorije vrijeme.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sanctum
Gost
Sanctum

Ma eeee… Cim je milijarder odma je po automatizmu i veliki filantrop. Malo donacije i cisto da se ima i ta plemenita titula.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mrsssssssssss.

Jovanka
Gost
Jovanka

Najjace je ovo kad kaze da joj nista ne znaci da je milijarder. Kako to moze da ti ne znaci moja Andjelina?

Send this to a friend