Showbiz Mačak i skakutavo jaje

Andrija Milošević: Beskrajna je moja igra, nema kraja mom uživanju

Dok se većina ličnosti sa javne scene odlučuje za objavljivanje autobiografije, glumac i voditelj Andrija Milošević za dva dana predstaviće svoju novu zbirka pjesama za hrabre sanjare – “Mačak i skakutavo jaje”.

U Andrijinoj knjizi jaje je skakutalo kojekuda, pa skočilo čak do svemira! Znate li šta je uradio dobri vampir Boža? Jeste li čuli za bezobraznu bubamaru? Ili za čudesnu djevojčicu Đeđu?

Omiljeni glumac svih generacija Andrija Milošević nakon pjesničkih avantura u knjizi “Kišni glistac”, u susret Sajmu knjiga kaže: “Desi se da vam unutrašnje sazvežđe, koje je samo vaše i možda ne postoji, pošalje, iznenada, pregršt kodiranih poruka”.

“Vi ste zbunjeni, takav sam i ja bio, pomalo čudno raspoloženi, ali nadasve neobično srećni. Zatim pronađete davno zaboravljeni, prašnjavi, duboko zakopani šifrarnik za čudne poruke, koji se zove djetinjstvo. Lijepo ga očistite, vratite mu sjaj i kada vam prve sijede na potiljku ponovo potamne ili poriđe, ma nije važno koje vam je boje kosa, ako je nemate, onda se broji i boja trepavica, vi ćete tada shvatiti i dešifrovati sopstveni smisao. Tako sam i ja došao do odgovora koji glasi ‘Mačak i skakutavo jaje’. Ovo je poruka djeci od njihovog novog druga, koji se samo na kratko izgubio i odrastao.”

I pored televizijske slave, Andrija tvrdi: “Beskrajna je moja igra, nema kraja mom uživanju, mojoj zabavi, smijehu, nervozi, a sve to mi daje gluma.”

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
BgdLibero7AvroIda
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Ti iz igre presao na ekavski ili se stidis svog maternjeg

Bgd
Gost
Bgd

Prijatelju ne stidi se on nikoga govori srpski jezik sa izgovorom podrucija gde trenutno zivi to se zove kultura i sirina jednog velikog duha i zbog toga nema on cega da se stidi a to o cemu ti govoris to je zatucanost sovinizma i teskog primitivizma.

Avro
Gost
Avro

Izmače se ti pa ti fino. Boga mi bi u Nikšiću sadio krompir i luk kao naš Katnić.

Ida
Gost
Ida

Liči na Asku.

Send this to a friend