Showbiz

Bekamovi: Glasine o razvodu pogađaju našu djecu

Najpoznatiji britanski sporsko-estradni par Dejvid i Viktorija Bekam, krasiće naslovnicu britanskog magazina Vogue zajedno sa svojim nesljednicima.

Viktorija je za čuveni modni magazin rekla da su glasine o njihovom razvodu upravo to – samo glasine.

“Ljudi već 20 godina izmišljaju svašta na naš račun. Dejvid i ja smo prilično naviknuti na to da prosto ignorišemo takve priče”, tvrdi Viktorija, dodajuću da je, kako godine prolaze, sve problematičnije ignorisati priče, jer sada one pogađaju njihovu okolinu i porodicu.

Bekamovi su se porodično slikali za Vogue, ali ono što je ljudima zapalo za oko je činjenica da je za naslovni stranu odabrana fotografija bez Dejvida. Medniji navode da na toj fotografiji Dejvidovo mjesto zauzima pas Oliv.

U razgovoru Viktorija i dalje insistira:

“Dejvid i ja smo shvatili da smo jači kao par nego kao pojedinci. Svjesni smo da ogroman uspjeh u velikoj mjeri dugujemo tome što smo radili kao par. Porodica je ključ”, navela je bivša članica benda Spice girls, danas modna dizajnerka.

Ona kaže i da su glasine o njihovom navodnom razvodu posebno potresle djecu.

“Tokom posljednjeg skandala, morali smo da sjednemo sa njima i objasnimo im da tata nije preljubnik i da nema razvoda”, kaže Viktorija.

Bekamovi su ljetos boravili u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a ponegdje se moglo pročitati da su Vikorija i Dejvid upravo na crnogorsko primorje došli da spasu brak koji je u krizi.

Send this to a friend