Showbiz

Bekamovi stižu na Sveti Stefan

Dejvid i Vikorija Bekam

Crnogorsko primorje i ovog ljeta atraktivna je destinacija za svjetski džet-set. U Crnoj Gori na Svetom Stefanu boraviće bračni par Dejvid i Viktorija Bekam.

Nakon brojnih imena iz svijeta sporta, muzike, filma i mode, Crnu Goru će ovog ljeta posjetiti jedan od najglamurozniji bračnih parova na svijetu, prenosi TVCG.

Iako je Svjetsko prvenstvo odavno u jeku, a njegova Engleska igra polufinale, bivši kapiten “Gordog Albiona” ispratiće završnicu Mundijala, sa suprugom na jednoj od najtraktivnijih lokacija na Crnogorskom primorju.

Svjetski tabloidi su nedavno objavili da se Bekamovi razvode, čak je i jedna britanska kladionica ukinula uplate onih koji su vjerovali u glasine, a Dejvid i Viktorija su 4. jula proslavili 19 godina braka, zajedničkom fotografijom i emotivnom porukom na Instagramu, demantujući trač da je njihov brak u krizi.

Poput Gvardiole, Novaka Đokovića, i mnogih drugih svjetski poznatih bračnih parova, i Bekamovi će visokom pozicioniranju Crne Goru na svjetskoj turističkoj mapi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tragikomedija
Gost
tragikomedija

idu na sveti stefan slava mu i milost.dako se viktorija nasmije

Lavica
Gost
Lavica

Idem da ih dočekam i da ih zamolim da mi pozajme jedno 10.000€ za njih je to sitno, pa kad Bog meni i ja ću njima 😸😸😸😸😸

Savjet
Gost
Savjet

Odakle im pare za Sv.Stefan? 😁😁

Naočare žute
Gost
Naočare žute

Tako mi toga pozicioniranja .

Zvek zivi
Gost
Zvek zivi

Sreca pa one letiperke ne rade vise na tv d aih jure po CG. A i Ljubo je na taxi presa cuo sam, hahahahaha

Ćotek
Gost
Ćotek

Kakav adrenaLiiiin 🐔🐔

Send this to a friend