Showbiz

Bekamovi uživaju na Svetom Stefanu: Mir remete samo talasi

Mediji već danima bruje o tome da je porodica Bekam posjetila Crnu Goru. Oni se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, a paparaci na sve načine pokušavaju da dođu do njih.

Ipak, Viktorija i Dejvid su na Instagramu postavili par fotografija sa ljetovanja na našoj luksuznoj plaži.

Kao što se očekivalo, oni su željeli da ostanu u strogoj tajnosti i van kamera, a ovo su samo neki od zahtjeva koji su imali pored toga.

Osim toga da imaju stalnu pratnju (kako na kopnu, tako i u vodi), popularni par je tražio da o njihovoj porodici tokom ljetovanja u Crnoj Gori brine ista posluga, vozači i kuvari, dok su za sobe tražili povećan protok kiseonika.

Poziv Bekamovima da dođu na Jadransko primorje uputio je jedan od prijatelja, uz garanciju da će imati potpunu privatnost, nakon čega je njihov tim ipak poslao 28 zahtjeva koji se moraju ispuniti.

“Da će moći da uživaju kao na pustom ostrvu bez paparaca i fanova bio je jedan od 28 uslova koje su Bekamovi tražili prije nego što su stigli na Sveti Stefan. Između ostalog na spisku su bili zahtjevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih, specijalnu ishranu i vrstu vode koju porodično piju, ali i protok kiseonika u njihovim apartmanima. Na usluzi sve vrijeme imaju vozača i obezbjeđenje koje ih prati sa distance. Pogled iz apartmana, zvučna izolacija i balkon takođe se nalaze na tom spisku. Viktorija je vrlo odmjerena i slabo komunicira sa ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima ozbiljna i ćutljiva dok je Dejvid opušten”, kaže izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Bekamovi uživali na plaži.

“Oni su na korišćenje dobili dva de luks apartmana i sve vrijeme im je na usluzi osoblje koje je samo za njih zaduženo. Svako od njih potpisao je ugovor o privatnosti ove porodice kako u javnost ne bi procurila nijedna informacija vezana za njihovo ponašanje tokom boravka u njihovom rizortu. Sobarice u njihove apartmane ulaze u tačno dogovoreno vrijeme i bez mobilnih telefona kako slučajno ne bi fotografisale u kakvom stanju Bekamovi ostave stvari i apartman iza sebe”, ističe izvor.

Kako se priča, čelnici luksuznog rizorta odabrali su najbolje radnike koji sve vrijeme brinu o porodici Bekam, a čije biografije su unaprijed poslate timu popularne porodice na uvid.

Jedino im mir remete talasi koji zapljuskuju stijene grada hotela. Dejvid sa djecom ide na plivanje i krstarenje jahtom uz strogo obezbjeđenje, koje ih same ne ostavlja ni metar. Viktorija uživa na suncu sa kapicom na glavi.

Novosti nezvanično saznaju da upravo na “Svecu” priprema novu autobiografsku priču o porodičnom životu i karijeri modne dizajnerke. Ona se već oprobala u tom žanru, romanom “Učiti kako se peti”, pa bi se uskoro, kako se šuška okolo hotela “Aman rizort” u kome su odsjeli, mogao desiti nastavak. Apartman, inače, plaćaju 1.800 eura po danu.

Foto: Večernje Novosti
Foto: Večernje Novosti

Minuli vikend Dejvid je proveo uz TV ekran gledajući finale Vimbldona i Mundijala u Rusiji, dok je Viktorija uživala u čitanju i grickanju đakonija koje su joj pripremili vrhunski kulinari prestižnog restorana “Nobu”.

Najstariji sin Bekamovih, Bruklin (19), napustio je prestižni četvorogodišnji fotografski kurs na Parsonsu u Njujorku, koji je pohađao od septembra, jer mu nedostaje mama Viktorija. Bruklin se u Americi, navodno, osjećao usamljeno i sada zajedno ljetuje sa roditeljima na Svetom Stefanu. Bivša “spajsica” je oduševljena zbog toga, a prijateljima se povjerila da ne može da vjeruje koliko joj je sin nedostajao i da je mrzjela vrijeme tokom kojeg su bili razdvojeni.

Bruklin je u ponedjeljak na Instagramu postavio fotografiju kako se rashlađuje u Jadranskom moru uz komentar: “Pokušavam da uhvatim boju”.

Blic ekskluzivno otkriva i šta je pravi razlog njihovog dolaska.

Kako “Blic” saznaje, Crna Gora je oko četiri godine pregovarala sa Bekamovima kako bi došli na primorje i promovisali ljepote naše zemlje, a za njihov dolazak izdvojena je ogromna suma novca.

Cifra za koju je porodica Bekam došla u Crnu Goru je milionska, ali za sada zvanično niko nije otkrio koliki je novac u pitanju.

Za Viktoriju i Dejvida ovo je izgleda ipak radno ljeto, ali mnogi im zavide na luksuzu u kojem uživaju.

30 Komentara na "Bekamovi uživaju na Svetom Stefanu: Mir remete samo talasi"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend