Showbiz

Bekerova žena tuži dadilju, špijunirala je u njegovo ime

Razvod braka penzionisanog njemačkog tenisera Borisa Bekera (50) i Lili (42) nastavlja se novim dramama u porodici. Nakon što je u utorak uveče u njihovoj londonskoj kući, vrijednoj pet miliona funti, intervenisala policija, sada je Lili, kako piše BILD podnijela prijavu protiv dadilje koja je čuvala njenog sina Amadeusa (8).

Kako Lili tvrdi, dadilja Aferdita D. navodno je špijunirala u ime supruga, ali dadilja i trostruki osvajač Vimbldona ne slažu se s njenim tvrdnjama.

Lili je uputila advokata da podnese prijavu protiv dadilje, a u optužnici piše kako je dadilja tokom odmora na Floridi u martu u tajnosti snimala Lili, i snimke slala njenom suprugu.

U to vrijeme Lili i Boris su službeno još bili par. U advokatskom dopisu, od dadilje se traži da izbriše sve fotografije i odustane od daljeg špijuniranja.

“Nikakve snimke nisam prosljeđivala Borisu, ne želim da se miješam u njihov razvod”, rekla je Aferdita, koja tvrdi da Lili ne govori istinu.

Borisov advokat, Kristiajn-Oliver Moser takođe je negirao tvrdnje o špijuniranju u ime svog klijenta.

Podsjetimo, u utorak je policija intervenisala u kući Bekerovih, na poziv Lili, koja je tamo stigla po svoje stvari, a pritom su joj probleme pravili suprugovi rođaci čije je ponašanje izvor blizak Lili opisao kao djetinjasto. To je drugi put da je policija bila u domu Bekerovih u posljednjih mjesec dana.

Naime, gospođa Beker u kuću je stigla oko 10 sati, a u kući je u to vrijeme boravilo petoro Bekerovih članova porodice i prijatelja. Oni su je navodno zaključali u kuhinji i blokirali njen kombi koji se nalazio na prilazu. Ubrzo nakon toga pozvala je policiju.

Penzionisani njemački teniser i holandska manekenka su u maju objavili da se razvode nakon devet godina braka, a zajedno su proveli 13 godina.

Vijest o razvodu braka potvrdio je teniserov advokat Moser rekavši kako odluka o prekidu nije bilo nimalo lagana za obje strane. Strani mediji našalili su se s činjenicom kako će Lili sada vjerovatno skinuti vjenčani prsten, ali teško da će ukloniti tetovažu ‘Mrs B’ s lijeve ruke koju je posvetila bivšem suprugu.

1 Komentar na "Bekerova žena tuži dadilju, špijunirala je u njegovo ime"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend