Showbiz Pop zvijezda albanskih korijena negoduje zbog ejdžinga

Bibi Reksa bijesna jer joj je producent rekao da je stara: Žene stalno etiketiraju

Pop pjevačica Bibi Reksa bila je žrtva ejdžinga i zbog toga se obratila javnosti. Naime, producent ju je naljutio rekavši joj da je previše stara.

“Producent mi je rekao da sam stara, da mi je brend zbunjujući. Kaže da kao ženski kompozitor i tekstopisac ne bih smjela da postavljam seksi slike na svoj Instagram profil, naročito ne u mojim godinama. Imam 29 godina”, napisala je američka zvijezda albanskih korijena.

Naglasila je da joj je dosta etiketiranja, stereotipa i toga da se žene opisuju kao stare i potrošene nakon određene dobi, a muškarce u godinama kao sve više seksi.

“Napuniću 30 godina 30. avgusta i od toga ne bježim. Neću da lažem o svojim godinama niti da pjevam pjesme zbog kojih ću djelovati mlađe. Slavim svoje godine, mnogo sam mudrija, snažnija i, vjerujte mi, bolja ljubavnica nego prije deset godina”, završila je pjevačica post uz još jednu seksi sliku o donjem vešu.

View this post on Instagram

I recently had a MALE music executive tell me that I was getting too old and that my brand was “confusing.” Because… I’m a songwriter and I post sexy pics on my Instagram and that’s not what female songwriters are suppose to do, especially for my age. I’m 29. I’m fed up with being put in a box. I make my own rules. I’m tired of women getting labeled as “hags” when they get old and guys get labeled as sexy with age. Anyways, I’m turning 30 on August 30 and you know what, I’m not running away from it. I’m not gonna lie about my age or sing songs that I feel will sell better because they sound “younger.” I’m gonna celebrate my age because you know what, I’m wiser, I’m stronger and TRUST ME I’m a much better lover than I was 10 years ago.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Preko MoraceKrajaKrkan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Bgm joj nista ne fali, a taj producent samo nek je zdrao..😄

Kraja
Gost
Kraja

Pitaju jednog beogradjanina,koju bi prije ozenio,staru seljanku ili mladu beogradjanku,on im kaze staru seljanku,oni se cude kako seljanku,jos i staru,pa tako,jer stara seljanka ima 25 godina a mlada beogradjanka ima 35,ovaj sto kaze da je stara sa 29 godina,sigurno je śljega u nju jork sa nekog ranča.

Krkan
Gost
Krkan

Realnost: Ovo se nikada nije desilo, niko joj nije rekao da je stara, niko je nije etiketirao, ali je morala da složi ovu priču kako bi je javnost veličala i kako bi pokupila poene od ovih tobože zaštitnika ljudskih prava

Send this to a friend