Showbiz Priča se da se slavni ženski bend vraća na scenu

Bijonse okuplja koleginice i kreću na turneju kao Destiny’s child

Pjevačica Bijonse namjerava da okupi svoje bivše kolegincie iz grupe Destiny’s child, Keli Roland i Mišel Vilijams, kako bi krenule na svjetsku turneju. Navodno, tri pjevačice su se sastajale i pričale o novim pjesmama.

“Ova grupa će 2020. obilježiti dvije decenije kao napoznatija ženska grupa u svijetu, zato Bijonse smatra da je to najbolji trenutak da se opet sastanu i obraduju mnogobrojnu publiku”, rekao je izvor za The Sun.

Glasine o ponovnom okupljanu grupe su kolale po medijima i prije šest godina, ali pjevačice nisiu mogle da se dogovore zbog njihovih prebukiranih rasporeda.

Tri zgodne zvijezde su grupu osnovale 1997. godine u Teksasu, a rastale su se 2006. godine kada je svaka od njih započela solo karijeru.

I nakon razlaza, bivše koleginice su ostale u dobrim odnosima, a posljednji put su se okupile na Super bowl-u 2013. godine i izvele nekoliko velikih hitova.

Njihov posljednji peti album “Destiny fulfilled” objavljen je 2004. godine. Gupa Destiny’s Child je 14 puta bila nominovana za Gremi nagradu, a dva puta je i dobila – za najbolju R&B plesnu i pjevačku grupu i za najbolju R&B pjesmu.

Prisjetimo se nekih od njihovih pjesma kojima su osvojile svijet:

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Prepelica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prepelica
Gost
Prepelica

Znači, pukla…

Send this to a friend