Showbiz

Bijonse otkrila kroz kakve je probleme prošla prilikom posljednjeg porođaja

Pjevačica Bijonse, krasiće naslovnu stranu septembarskog izdanja časopisa Vogue. Fotografije je, na njeno insistiranje, napravio Tajler Mičel, prvi i za sada jedini fotograf tamne puti koji je fotografisao naslovnicu Vagua od njegovog osnivanja.

Tim povodom, pjevačica je dala i zanimljivi intervjuu u kojem je otkrila kroz kakve komplikacije je prošla tokom trudnoće.

Naime, ona je u intervjuu ispričala da je doživjela komplikaciju kroz koju prolazi samo 5% trudnica i zbog koje je morala da se porodi hitnim carskim rezom, ali je otkrila da je otkrila da zbog toga nije osjećala obavezu da što prije izgubi višak kilograma.

“Imala sam 99 kilograma kada sam rodila Rumi i Sir. Bila sam natečena od toksemije, a morala sam da ležim u krevetu više od mjesec dana. Moj život i život mojih beba su bili ugroženi pa smo morali da odemo na hitan carski rez. Proveli smo puno nedjelja u neonatalnom odjeljenju intezivne njege. Danas osjećam veliku povezanost sa roditeljima koji su prošli kroz sličan scenario”, izjavila je pjevačica pa dodala:

“Nakon carskog reza moje srce se osjećalo drugačije. To je velika operacija. Neki organi se pomjeraju, a u pojedinim slučajevima se čak i vade iz tijela. Mislim da mnogi to ne razumiju. Trebalo mi je vrijeme da se oporavim. Tada sam prihavtila sebe i svoje tijelo. Poslije šest mjeseci sam počela da se pripremam za Kočelu pa sam postala privremeni vegan, odrekla se kafe, alkohola i svih voćnih sokova. Ali bila sam strpljiva sa sobom i uživala u svom punijem tijelu’’, ispričala je Bijonse.

Ona je prznala da još nije dostigla idealnu težinu, ali ne žuri u tom procesu.

Slavna Amerikanka otkrila je i da se sad, u kasnim tridesetim, osjeća “mnogo više seksi” nego kada je imala dvadesetak.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend