Showbiz Nagrađena za humanost

Bijonse poručila afro-američkoj zajednici: Glasajte jer vam život od toga zavisi

Američka pjevačica Bijonse apelovala je na afro-američku zajednicu da na predstojećim izborima glasa “kao da im od toga život zavisi”.

Bijonse je to izjavila tokom dodjele BET nagrade za humanitarni rad.

“Vi dokazujete našim precima da njihove muke nisu bile uzaludne”, izjavila je Bionse, koja je nagradu posvetila demonstrantima širom zemlje.

“Ohrabrujem vas da nastavite da mijenjate i rasformišete rasistički i nejednak sistem. Moramo da glasamo kao da nam život od toga zavisi, jer je zaista tako”, dodala je.

8

avatar
1000
4
4
0
 
7
RealnoJooMindIvanLako je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem koliko ste zatrovani, molim vas, zbog vašeg dobra, pokajte se. Ne sudite ljudima koji vam nijesu ništa nažao učinili. Oni su držani kao robovi vjekovima, služili su našoj bijeloj rasi, kupovali smo ih, prodavali , ubijali , a sve sa blagoslovom Hrišćanstva. Sad smo ljuti na njih što imaju grubo lice, što su… Više »

Joo
Gost
Joo

Ako se malo bolje informises shvatices da je u Americi u jeku robovlasnistva samo 1.8% Amerikanaca imalo robove, a od toga 15% robovlasnika su bili CRNCI……

Pera Vol
Gost
Pera Vol

Zašto se je vrati u Afriku?

Lako je
Gost
Lako je

Pera kojot: Zato što se ni bijelci ne vraćaju u Evropu.

Hydra
Gost
Hydra

Još jedna u nizu od crnih američkih muzičara kojoj su tajne sekte pomogle da uspije,pa sad došlo vrijeme da se oduži,jer da bi uspio njihov plan Tramp ne smije pobijediti.

Mind
Gost
Mind

Hahahahaahahaha kukuuu

Realno
Gost
Realno

Meni je najbitnije da si ti uspio da prokljuviš njihove tajne 😉

Joo
Gost
Joo

Rece zena koja je toliko ugrozena da sve to prica siromasnoj rulji sa brda od miliijarde dolara na kojoj sedi….😂😂😂…..ne brini, silent majority se budi, a oni sigurno u Oval Office nece izglasati coveka biljku, koji pre neki dan izjavi da je imrlo preko 120 miliona Amera od kovida……uzas, demencija visokog nivoa…..

Send this to a friend