Showbiz Glumac nepoželjan u Ukrajini

Bikoviću zabranili ulazak u Ukrajinu: Nepoželjan jer je boravio na Krimu

Beogradskim medijima kruži vijest da je glumac Miloš Biković nepoželjan u Ukrajini. Međutim, srpski glumac koji gradi karijeru u Rusiji, kaže da nije dobio zvaničnu informaciju da mu je zabranjen ulaz u Ukrajinu.

“Ja nisam dobio ni obavještenje pisano, a ni zvanično obrazloženje zašto. Ja sam se samo našao na sajtu ‘Mirotvorec’ koji izbacuje slike i dosijee ljudi. Ja mislim da to može da bude povezano sa tim što sam boravio na Krimu”, kaže Biković.

Ukrajinski sajt Mirotvorec sadrži bazu podataka osoba koje se povezuju sa učešćem u aktivnostima u Ukrajini na strani proruskih separatista. Na sajtu stoji da pripada “Centru za istraživanje zločina protiv nacionalne sigurnosti Ukrajine”.

Biković objašnjava da je za informaciju da se nalazi na pomenutom sajtu saznao slučajno.

„Ja sam to saznao tako što sam hteo da radim neku koprodukciju sa Ukrajinom, preko kolega tamo sam započeo pregovore i oni su se u jednom trenutku javili i poslali mi mejl u kom su mi rekli da je meni zabranjen ulazak i da ne mogu da sarađuju sa mnom“, izjavio je Biković.

Podsjetimo, Biković je i glavni protagonista filma u rusko-srpskoj koprodukciji “Balkanska međa” o ruskom zauzimanju prištinskog aerodroma “Slatina”. Film je inspirisan događajem iz 1999. godine, u vrijeme dolaska međunarodnih snaga na Kosovo, ali nije u skladu sa stvarnim zbivanjima.

Na listi sajta Mirotvorec nalazi se još jedan član ekipe filma “Balkanska međa” – glumac Gojko Mitić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Ukrajina sprdnja od države? Hahahaah Sordnja od države su sve okupirane i ratom razirene države od strane velikih sila. Ukrajina je napredovala i u odličnom je stanju,kakva je mogla da bude zbig Rusa koji im ubijaju đecu,zene,civile. Rusija ,ta čuvena sila je sprdnja od drzave. Što se standarda tiče i infrastrukture,mi smo za njih Monako. Tamo su samo Moskva,Sankt Peterburg,Soči… Više »

budvamne
Gost
budvamne

Skoro svake godine se neka od zemalja nadje na tapeti da se “brane slobode gradjana”. Libija, Sirija, Ukrajina, Irak itd
Nakon tih akcija svetskih sila u tim zemljama krene bezakonje i los zivot.
Ne klicite Ukrajini, ne sprdajte se, ta je propaganda poznata, ta antisrpska po bilo koju cijenu

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ja da sam na čelu vlade Ukrajine zabranio bi ulazak u državu svakom svakcijatom Srbinu! A volim i poštujem Rusiju!

dejo
Gost
dejo

vide sebe montegrini izdajnicki ka ukrajince pa arlaucu slava ukradini

Cnt
Gost
Cnt

Realno Ukrajna je postala sprdnja a ne drzava

Kazagrande
Gost
Kazagrande

Kako se glupira …ovo glumac

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Slava Ukraini

tolk
Gost
tolk

Slava Herojima

Lipa
Gost
Lipa

I šta je tu čudno?

Realizam2
Gost
Realizam2

Ništa “Dua”

Send this to a friend