Showbiz Skandalozni par i dalje u kontaktu

Bili Bob Torton otkriva da se i dalje viđa sa Anđelinom

Glumci Bili Bob Torton i Anđelina Džoli, svojevremeno su bili glavni skandalozni par Holivuda. O njihovom odnosu pisali su pravili priloge razni svjetski mediji, a ni nakon razvoda nisu prestali da intrigiraju javnost iako je slavna Anđa u međuvremenu bila u braku sa Bredom Pitom, a on se oženio Koni England.

Bili, koji je dvije decenije stariji od Anđeline, kaže da su 16 godina od razvoda njih dvoje u sjajnim odnosima.

“Dobri smo prijatelji. Prijatelji smo već godinama i godinama i godinama”, rekao je Bili Bob pitanje o svojoj bivšoj.

“Provjeravamo jedno drugo. Ona nije često u gradu, pa se ne viđamo toliko, ali pričamo”, istakao je on za Us Weekly.

Anđelina (44) i Bili Bob (64) vjenčali su se u maju 2000. godine, a rastali se u junu 2002, a zvaničan razvod došao je tek 2003. godine.

Mediji su pomno pratili njihov ekscentrični odnos, a naročio će ostati upamćeni jer su nosili bočice sa krvlju jedno drogog oko vrata.

Torton je u jednom intervjuu 2016. godine otkrio da se “osjećao kao da nikada nije bio dovoljno dobar za nju”, pošto se njene ambicije u svijetu humanitarnog rada nisu poklapale s njegovim opuštenijim načinom života.

Za krv koju su nosili u bočicama oko vrata, istakao je da “mu to nikada nije priraslo k srcu”, a ideju za tako nešto je dobila Anđelina pošto su snimali u tom momentu filmove u drugim zemljama i bili razdvojeni.

Nakon njihovog razvoda, svi već znamo priču o Anđelini i Bredu Pitu u kojeg se zaljubila 2004. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Vjenčali su se deset godina kasnije, a podnijeli razvod dvije godine nakon zvaničnog sklapanja braka, 2016. godine i dijele starateljstvo nad šestoro djece.

U međuvremenu, Bili Bob je oženio stručnjaka za specijalne efekte Koni England u oktobru 2014. godine i i dalje su u srećnom braku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vantage1111
Gost
Vantage1111

Strucnjak za specijalne efekte kakva titula haha

Eeee
Gost
Eeee

Znaci Andjelina ima pik na ozenjene,voli da ih ravodi

Cgcg
Gost
Cgcg

Andjelina ne pije. Ona je prirodno luda

Send this to a friend