Showbiz

Bivša članica Pussycat Dolls grupe: Bile smo u krugu prostitucije

Nakon priče o potezima Harvija Vajnstina koji je posljednje tri decenije zlostavljao i na seks primoravao poznate glumice i manekenke, oglasila se i pjevačica nekada popularne grupe Pussycat Dolls, Kaja Džons. Ona je otkrila da su članice tog benda bile samo paravan za prostituciju.

“Ovo je moja istina. Ja nisam bila članica ženskog benda. Bila sam u krugu prostitucije. Mnogima se činilo da smo mi tu samo da pjevamo i budemo popularne, a zapravo je svako ko nas je posjedovao, samo profitirao od toga”, naglasila je Kaja koja je dugo bila dio postavke ove svjetski popularne grupe.

Međutim, tu nije bio kraj ispovesti koju je objavila na Tviteru.

“Ako si želio da budeš deo tima, treba da budeš timski igrač. To znači da treba da spavaš sa svakim sa kojim to od tebe traže”, navela je pjevačica koja je PCD napustila 2005. godine. Ona je otkrila da je u krug prostitucije bila uključena i glavna članica i pevačica benda Nikol Šerzinger.

Kaja je na Tviteru navela da je prije nekoliko godina otkrila medijima detalje o zlostavljanju u šoubiznis industriji, ali da se niko time nije želio pozabaviti.

Send this to a friend