Showbiz

Bivša i sadašnja žena slavile sa Vilisom, izgled čuvenog glumca brine fanove

Glumac Brus Vilis juče je proslavio 68. rođendan.

Vilis boluje od frontotemporalne demencije, bolesti zbog koje je okončao karijeru, a na jučerašnjem slavlju uz njega su bili mnogi članovi porodice.

Supruga Ema Heming Vilis Brusu je posvetila emotivan snimak na Instagramu, sastavljen od njihovih najemotivnijih trenutaka iz privatnog života i Brusove karijere.

“On je čista ljubav. On je tako voljen. I uvijek ću ga voljeti. Srećan rođendan, dragi moj. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će to osjetiti njegova osjetljiva duša. Hvala vam puno što ga volite i što brinete o njemu”, napisala je Ema.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Demi Mur, Brusova bivša supruga, bila je prisutna na proslavi. Zahvaljujući njenom snimku na Tviteru vidimo kako Brus izgleda danas.

Jasno je da to više nije onaj stari Brus, a fanovi su zabrinuti za njega, između ostalog, i jer je očigledno da nema jedan od prednjih zuba, te zbog činjenice da izgleda kao da jedva stoji na nogama.

“Srećan rođendan, Brus. Drago mi je da smo mogli da proslavimo danas. Volim vas sve i volite našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osjećamo”, napisala je čuvena glumica.

Send this to a friend