Showbiz

Bivša Mensonova djevojka podigla tužbu: Silovao me i drogirao

Britanska glumica Esme Bjanko (38), koja se proslavila u seriji “Igra prijestola”, podnijela je tužbu protiv bivšeg momka, muzičara Merilina Mensona (52) za silovanje i nasilno ponašanje prema njoj.

Ona je inače 15. žena koja je poznatog muzičara optužila za seksualno zlostavljanje. Glumica tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine, a u jednom dijelu tužbe stoji da ju je „uz drogu i pod prijetnjom sile natjerao na seksualna djela“.

U tužbi se još spominje i da ju je seksualno koristio dok je bila „u nesvijesti ili u stanju u kojem nije mogla pristati na takav čin“, piše BuzzFeed News.

Takođe je rekla da ju je tokom seksa bez njenog pristanka udarao, grizao, šibao i rezao po zadnjici, grudima i genitalijama.

Mensona takođe tuži i zbog kršenja američkog Zakona o zaštiti žrtava trgovine ljudima. Naime, Bjanco tvrdi da joj je na prevaru obećao mogućnosti za rad u SAD-u, za koje je znao da se nikada neće ostvariti.

Prema tužbi, zlostavljanje je započelo u februaru 2009. godine, kada je Menson odvezao Bjanco u Los Anđeles kako bi tamo snimila muzički spot koji nikada nije objavljen. Po dolasku je ustanovila da „nije prisutna ekipa za snimanje i da se od nje očekuje boravak u domu gospodina Varnera, a ne u hotelu koji je prethodno bio rezervisan“.

Tokom četvorodnevnog snimanja, koje je Menson snimao svojim fotoaparatom, Bjanco je navodno sve vrijeme nosila donji veš, uskraćivao joj je san, davao joj je drogu i alkohol, ali bez hrane.

Send this to a friend