Showbiz Blauel kaže da se predozirala valijumom

Bivša žena slavnog pjevača: Pokušala sam da se ubijem na našem medenom mjesecu

Bivša supruga Eltona Džona, Renate Blauel, pokušala je da izvrši samoubistvo na njihovom medenom mjesecu 1984, navodi se u dokumentima podnijetim Visokom sudu u Londonu.

Blauel kaže da se predozirala valijumom nakon što joj je suprug rekao da “brak ne funkcioniše i da želi da ode” trećeg dana njihovog boravka u Sen Tropeu.

Ova tvrdnja pojavila se u sklopu njene tužbe protiv pjevača podnijete ranije ove godine kojom traži tri miliona funti odštete jer je Elton Džon navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji iz 2019. i filmu “Rocketman”.

Ona kaže da joj je to pogoršalo dugogodišnje probleme s mentalnim zdravljem jer se našla u središtu pažnje medija i javnosti te je navodno potrošila hiljade funti na terapiju.

Njen advokat naveo je davni pokušaj samoubistva i niz paničnih napada tokom njihovog braka kao dokaz za dugogodišnje mentalne probleme od kojih pati njegova klijentkinja.

Inženjerika zvuka rodom iz Njemačke, Blauel je bila u braku sa Ser Eltonom četiri godine i držala se dalje od očiju javnosti još od 1988. godine, kada je taj brak zvanično okončan.

Advokati Eltona Džona priznali su postojanje sporazuma o razvodu koji su potpisale obje strane, ali su odbacili bilo kakvo kršenje odredbi navedenih u tom dokumentu ili nanošenje “psihološke povrede”.

Elton Džon je danas u srećnom braku s muškarcem.

Send this to a friend