Showbiz

Bizarno ponašanje Viktorije Bekam na svadbi slavnog fudbalera

Viktorija i Dejvid

Viktorija Bekam, poznata kreatorka i supruga Dejvida Bekama, svojski se potrudila da se nađe u centru pažnje na vjenčanju njegovog kolege i prijatelja.

Španski kuvar Dani Garsija ispričao je kako je pred vjenčanje fudbalera Serhija Ramosa i poznate novinarke Pilar Rubio bio prinuđen da mijenja planove koje je prethodno napravio s mladencima. Za sve je bila kriva — gospođa Bekam!

Ramos i njegova lijepa izbranica vjenčali su se u Sevilji 2019. godine nakon dugogodišnje ljubavi, a njihovo vjenčanje okupilo je sam krem evropskog fudbala.

Među zvanicama se našao i fudbaler Dejvid Bekam, koji je došao sa suprugom Viktorijom, a koja nije ni na dan mogla da odstupi od svog uobičajenog jelovnika.

Tako je kuvar koji je brinuo o svadbenom meniju samo zbog Viktorije Bekam morao da napravi krupne izmjene.

“Bilo je vrlo čudno. Željela je da sve bude drugačije i da joj serviramo isključivo povrće, a tu je bilo još nekih čudnih stvari, kakve u životu nisam vidio. Imala je sa sobom kokosovu vodu, činiju mente i hidroalkoholni gel koji je danas veoma poznat, ali tada nije bio tako uobičajen jer još nije počela pandemija kovida”, ispričao je kuvar Dani Garsija na jednoj španskoj televiziji.

I tu nije bio kraj neobičnom ponašanju Viktorije Bekam, budući da je potom na vjenčanje stigla u bijeloj haljini.

Doduše, u pitanju je bio dezenirani model, ali je supruga Dejvida Bekama u svakom slučaju prekršila nepisano pravilo da u bijelom na svadbi može da bude samo mlada.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Baron
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baron
Gost
Baron

Da je nije oženio možda bi bio najbolji britanski fudbaler svih vremena, kakav je potencijal imao. Ali opredijelio se da bude samo “muž Viktorije Bekam” i prosuo talenat, ali ima gomilu para. Fala Bogu je li srećan izborom?

Send this to a friend