Showbiz

Boba Živojinović o princezi Dajani: Bili smo veoma bliski, čast mi je što sam je poznavao

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Prije tačno 20 godina poginula je princeza Dajana, a njen veliki prijatelj Slobodan Boba Živojinović ovim povodom za Kurir je rekao da mu veoma nedostaje Ledi Di.

Boba je na vrhuncu teniske karijere bio veoma blizak sa Dajanom, sve dok nije upoznao sadašnju suprugu Lepu Brenu.

“Bila je predivna žena, s kojom sam mogao da pričam i o najobičnijim stvarima. Bio sam iznenađen koliko je prirodna i počastvovan sam što sam je poznavao. Pričali smo o svakodnevnim stvarima i našoj djeci jer je Filip godište njenog mlađeg sina Harija. Navijala je za mene s tribina iako je kraljevska porodica imala VIP ložu”, rekao je Boba prošle godine za Kurir.

Živojinović je ovom prilikom otkrio kako su se upoznali:

“Nedjelju dana prije Vimbldona održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika i tada sam je upoznao. Odmah me je pitala da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis i ja sam joj potvrdio. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč i tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski”.

Ledi Dajana navodno je “muvala” Bobu iako je tada bila u braku s princom Čarlsom, a on s nevjenčanom suprugom Zoricom.

“Ne želim da pričam o tome jer ona više nije s nama. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri neko poput nje, jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina. Voljela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to”, kazao je bivši teniser.

Podsjetimo, Boba se kasnije rastao od Zorice i 1992. vjenčao se s Brenom, a Ledi Di se razvela od Čarlsa i započela vezu s Dodijem el Fajedom. Ona i njen vjerenik poginuli su u tunelu u Parizu 31. avgusta 1997.

Milijarder Mohamed el Fajed izjavio je da su princezu ubili jer je bila trudna i vjerena s njegovim sinom Dodijem. Policija je saopštila da je vozač automobila u kojem su, pri brzini od 190 km/h, poginuli Dajana i Dodi u krvi imao tri puta više alkohola.

Send this to a friend