Showbiz

Ova Podgoričanka je omiljeno lice Granda, a za CdM kaže da obožava rodni grad

Televizijom i kamerama lijepa Podgoričanka Bojana Lazić, opčinjena je od malena, a svoj talenat za TV voditeljstvo prvo je pokazala na Pinku. Bila je jedna od najljepših djevojaka u Srbiji i Crnoj Gori, a zahvaljujući učešću na izvoru za najljepšu djevojku nekadašnje državne zajednice, došla je u Beograd i obrazovanjem nadogradila talenat za televizijski posao. U međuvremenu, uljepšala je spotove brojnih muzičkih zvijezda. Danas je jedno od omiljenih lica Televizije Grand, i ponosna majka malog Mateje.

“Još kao djevojčica sam željela da budem na sceni, obožavala sam kameru. Dakle, ta ljubav prema medijima datira još od malena. Radila sam kako kod nas tako i u inostranstvu kao foto model. Učestvujući na izboru za MISS Srbije i Crne Gore, dobila sam stipendiju za školovanje u Beogradu. Upisala sam Fakultet za kulturu i medije i odmah krenula sa radom na televiziji. Uporedo sam snimala razne reklame, muzičke spotove i modne kataloge. Moja TV karijera je počela sa sportskim najavama, vremenskom prognozom, muzičkim i rijaliti emisijama”, prisjeća se Bojana u razgovoru za CdM.

Dodaje da je izbor za MISS iskoristila na pravi način te da joj je to bilo prekratnica u karijeri. Angažmani na televizijama Pink i Happy, koji su uslijedili, donijeli su joj popularnost na domaćem i regionalnom terenu. Oprobala se i kao voditeljka emisija vezanih za rijaliti šou programe, a na Grandovoj televiziji, autorka je kolažne emisije u kojoj se druži sa poznatim ličnostima iz svijeta mode, estrade i književnosti.

“Na Grand TV radim od njenog osnivanja. Uređujem i vodim emisiju Grand Magazin, koja je kolažnog karaktera, ide uživo, traje 4 sata, dva puta nedjeljno. I kada sam dobila poziv od Saše Popovića bila sam zaista više nego uzbuđena i postojala je velika trema i odgovornost. Jako sam zadovoljna i imam velike planove i ciljeve”, kaže atraktivna Podgoričanka, ističući da da nema uzore među kolegama i koleginicama, ali da njihov rad izuzetno poštuje.

Početak medijske karijere i preseljenje u glavni grad Srbije, Bojani su donijeli i ljubav. Naime, na poziv Ognjena Amidžića, osnivača grupe Flamingosi, prije sedam godina, otputovala je u Grčku da bi snimila spot za tada popularni muzički sastav. U ekipi koja je krenula za Grčku, našao se glumac i TV voditelj Žarko Lazić koji se na putu ka odredištu zaljubio u atraktivnu plavušu.

“Dugo sam se premišljala, ali sam na kraju odlučia da prihvatim ponudu, jer se putovalo na sedam dana. Sve mi je izgledalo kao prilika za odličan provod i nisam ni slutila da ću zahvaljujući tom putovanju zasnovvati porodicu. Žarka je pozvao Marinko Madžgalj, sa kojim je u to vrijeme igrao predstavu”, otkrila je Bojana svojevremeno u ragovoru za magazin Hello.

Brak dvoje voditelja nije potrajao, ali oboje su iz njega izašli dostojanstveno. Iznošenje prljavog veša pred javnošću je izostalo, a svemu tome razlog je ono najvrijednije što je nastalo u bračnoj zajednici – sin Mateja.

“Mediji su pisali svoja mišljenja, a ja nikada nijednu izjavu nisam dala vezano za svoj razvod. Smatram da je to jako privatna stvar. Jedino što bih rekla jeste da sam se uvijek borila da budem srećna i tako će uvijek biti, jer imam samo jedan život. Na razvod ne gledam kao na životni promašaj, već na jedan hrabar korak ka mirnijem i zadovoljnijem životu. Loš brak nije dobar ni za muškarca ni za ženu. Djeca uče loš model zajedničkog života i po tom modelu vjerovatno će i živeti u svojim porodicama. I iz braka se, kao i iz škole, izlazi sa diplomom. Mnogo je važno nakon razvoda gledati interes djeteta, a ne partnera. U mom slučaju to funkcioniše besprekorno i nama su na prvom mjestu potrebe djeteta i to je najbezbolnije za njega u tom slučaju”, iskrena je Bojana.

Iako su mediji nedavno prenijeli vijest da je naša sagovornica ponovo pred brakom, to nije bilo istina. Bojana je vjenčanicu obukla samo za potrebe spota Danijela Đurića.

“Zrela osoba realno sagledava probleme iz prethodnog braka, koriguje očekivanja i ponašanje, oprezniji si u odabiru partnera. Mene ljubav pokreće i u nju duboko vjerujem, u onu pravu, do kraja. A loša iskustva su mi samo dobra lekcija, nikako frustracije”, izričita je Bojana.

Nedavno smo je gledali u spotu “Ne računa se” Georgija Kovačevića, mladića koji se proslavio u takmičenju Pinkove zvezde.
Spot je snimala u rodnoj Crnoj Gori, pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića.

Kaže da dolazi u svoju zemlju, naročito u Podgoricu gdje je rođena, kada joj obaveze dozvole.

“U Podgoricu dolazim kada god imam vremena zbog posla.Volim svoj rodni grad i tamo mi žive roditelji, brat i ostala rodbina. Nedavno sam vodila program na manifestaciji Crna Gora u Ritmu Evrope, uživo na RTCG-u i bila sam više nego ponosna. Često dovodim i svog sina Mateu i obilazimo moja omiljena mjesta u Crnoj Gori”, ispričala nam je Bojana.

Branko Vukelić

Foto: Dejan Milićević, privatna arhiva i Aleksandra Bogićević

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dule
Gost
Dule

Jos kad vidim dejan milicevic top hahaha

Fidelio Kastro
Gost
Fidelio Kastro

Produhovljeno lice.Ziva enciklopedija.Eh majko moja cemu se divite.

Rony
Gost
Rony

Tacno je da je bila omiljeno lice Granda , reka mi je
Ranko Ubovic.

Marko
Gost
Marko

Bojana je Podgoricanka koja dugo zivi u Bg,znam je sa tv-a jos odavno,kulturna i normalna,ponos Cg…svi je hvale ko god je poznaje

tomo
Gost
tomo

Još jedna starleta u nizu

Zrno
Gost
Zrno

Ma sto be briga ka lanjski snijeg ko sto radi u Beograd.CDM imate zgodnih i pametnih djevojaka u Crnu Goru koliko hocete,a vi promovisete neke….,ajde ove nase su prave,vatrene i pametne sto je najbitnije!!!

cvrc
Gost
cvrc

Ovo je rubrika iz “Skandala” ili…

Paljevina
Gost
Paljevina

Mnoge staro podgoricanke su omiljena lica po splavovima i po BG:)))

Nik
Gost
Nik

Top je pravi primjer za mlade

Bokeljka
Gost
Bokeljka

Lijepa je,ali iskreno prvi put je i vidim i cujem za nju.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

I ja Bokeljko najlje’ša Crnogorko! ?????

Boris
Gost
Boris

Nije crnogorka nego bokeljka

Send this to a friend