Showbiz

Bolest je spriječila da se ostvari kao majka: Jelena Zana progovorila o borbi za potomstvo

Jelena i Žika Živanović

Jelena i Žika Živanović već deceniju i po uživaju u skladnoj ljubavi i o njihovom privatnom životu se malo zna. Nakon što su skupili hrabrost i priznali svoje emocije kako sebi tako i svima drugima, frontmen grupe Zana i njegova ljepša polovina žive svoje snove. Međutim, jedan je ipak ostao nedosanjan.

Jelena Živanović u jednoj emisiji otkrila je brojne nepoznanice iz privatnog života, pa i one najbolnije poput nemogućnosti da ima djecu. Borba za potomstvo Jelene i Žike trajala je godinama, iako su se nadali da će iz te bitke izaći kao pobjednici, do toga nažalost nije došlo.

Ona je iskreno ispričala i sa kojim se zdravstvenim problemom susrela.

“Otkrila sam uslijed svih tih ispitivanja da ja ustvari imam hašimoto i da se to pretpostavljam odrazilo i na to da ja ne mogu da ostanem u drugom stanju”, rekla je otvoreno Jelena a onda objasnila kako se osjećala poslije odlaska na vantjelesnu oplodnju.

“Poslije jedne vantjelesne koja je kao što se zna neuspješna ja nisam željela da se upuštam više u sve to jer ti hormonalni disbalansi su mene dovodili do toga da apsolutno to nisam bila ja”.

Borba za potomstvo Jelene i Žike Živanović tada je i prestala. Pjevačica je shvatila da ko zna zašto je to dobro i zašto to baš tako treba da bude. Godine su bile potrebne da se saživi sa teškom istinom, ali kako i sama kaže danas je sve baš onako kako treba.

“Rekla sam ako je Bog rekao ovako… Žika ima dvije ćerke, sada je postao i djeda”, iskreno je završila Jelena.

Send this to a friend