Showbiz Ovo joj nije bio prvi nestanak

Brazilska manekenka nestala prošle godine, našli je kako dezorijentisana luta ulicama

Manekenka Eloisa Pinto Fontes, pronađena je kako dezorijentisano luta brazilskim sirotinjskim kvartom godinu dana nakon što je nestala u Njujorku.

Dvadesetšestogodišnja Brazilka, koja je nekada krasila naslovne strane magazina “Elle”, “Grazia” i “Glamour” a bila je i zaštitno lice kampanje “Dolce & Gabbana”, pronađena je u faveli Moro do Cantagalo u Rio de Žaneiru 6. oktobra.

Kako pišu mediji, bila je potpuno dezorijentisana, a policija je našla nakon dojave da po faveli danima šeta nepoznata žena. Kad su pogledali u ranac koji je imala uz sebe, dočekalo ih je iznenađenje. Osim dokumenata, u rancu su bili ugovori sa stranim modnim agencijama i preporuke internacionalnih fotografa.

Posljednji put je viđena prošle godine u Njujorku, gdje je živjela i radila. To joj nije bio prvi nestanak. Prošle godine niko pet dana nije znao gdje je, a tada je pronađena tridesetak kilometara od Menhetna. Nakon toga njena uspješna karijera je doživjela krah.

Fontes je od 2014. do 2016. bila udata za 38-godišnjeg rusko-rumunskog manekena Andrea Birleanua, koji se proslavio u jednom televizijkom šou, ali je došao na loš glas zbog nasilnog ponašanja. Par ima sedmogodišnju ćerku, nad kojom starateljstvo ima Birleanu.

Manekenka se trenutno nalazi u bolnici, a njenoj porodici je javljeno da je pronađena.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Narcis ZgubidanSo & TEKILAEasy
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Vanzemaljci je otimaju,treba pitat vulina zna li što?

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ovako si mene nalazili par puta neđeljom izjutra.

Easy
Gost
Easy

Mozda je pojela neku drogu.

Send this to a friend