Showbiz POSRNULA POP PRINCEZA

Britni dobila prvu bitku protiv očevog zatočeništva

Posrnula pop princeza Britni Spirs dobila je prvu malu bitku protiv očevog starateljstva, ili “zatočeništva”, kako kažu njeni fanovi koji su pokrenuli “Free Britney” pokret, jer joj je sud odobrio da proširi svoj pravni tim.

Naime, Britni već godinama ima problema sa psihičkom stabilnošću, naumila je angažovti advokatsku firmu “Loeb & Loeb” kako bi zamijenila svog oca Džejmija u starateljskom dijelu i nezavisnoj firmi “Bessemer Trust” povjerila svoj novac.

Tom angažmanu suprotstavio se pjevačicin otac, 68-godišnji Džejmi Spirs koji skoro 12 godina odlučuje o bogatstvu i životu svoje 38-godišnje ćerke.

On tvrdi kako ogromni advokatski troškovi tope bogatstvo pop zvijezde koje se procjenjuje na 57 miliona američkih dolara i da su nepotrebni.

Naime, satnica toj advokatskoj kući iznosi 945 dolara, a kako Spirs više uopšte ne nastupa, a čini se da joj to i ne pada na pamet da učini, Džejmi je naveo kako taj skupi angažman nije u interesu njegove ćerke.

Međutim, sud je bio drugačijeg mišljenja te je ovaj put stao na stranu Britni Spirs i uvažio stav njenog advokata Samuela Ingama, kojeg joj je dodijelio sud, a koji je tvrdio da je to jedini način da čuje glas njegove klijentkinje, tačnije da je učini bar donekle ravnopravnom njenom ocu.

Send this to a friend