Showbiz

Britni Spirs će zarađivati 500 hiljada dolara po nastupu

Britni Spirs najavila je novi šou, sa kojim će od februara nastupati u Park teatru u okviru Park MGM rizorta u Las Vegasu.

Pop zvijezda novu eru, pod nazivom Britney: Domination, najavila je paradom održanom u Gradu grijeha, kao i specijalnom video projekcijom na zidovima rizorta u kome će pop princeza nastupati.

“Srećna sam što se vraćam mom drugom domu, Las Vegasu! Radim na novom šou i jedva čekam da ga moji fanovi vide. Biće zabavno da se opet nađem na sceni i jedva čekam da nastupam u Park teatru,” rekla je Spirsova u saopštenju za medije.

A novim nastupima, Britni će još jednom potvrditi svoju dominaciju među pop zvijezdama: kako pišu američki mediji, ona će zarađivati 507.000 dolara po koncertu, a imaće i procenat od prodaje karata i robe sa njenim likom.

“Dogovor koji je njen tim sklopio sa Park MGM rizortom garantuje joj više od pola miliona dolara po koncertu, ali i veliku zarade od karate, robe sa njenim likom i drugih stvari. Britni je već dokazala da može da prodaje koncert za koncertom u Las Vegasu, što je njen tim iskoristio u novim pregovorima,” kaže izvor.

Do sada je najplaćeniji izvođač u Las Vegasu bila Selin Dion, koja po koncertu u ovom gradu inkasira 476.000 dolara.

Britni je do decembra nastupala sa šouom Piece of Me, koji je završen nakon četiri godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cool
Gost
Cool

Svaka joj čast! Diva nad divama.

Send this to a friend