Showbiz

Burna životna priča Jovane Švonje poslije koje je još jača i ljepša

Njen život može da postane inspiracija filmskim rediteljima, a ona danas ne dozvoljava da joj bilo šta skine osmijeh sa lica.

Od kada je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, a svojom ljepotom osvaja kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana. Međutim, lijepa brineta prošla je kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspjela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

Naime, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu. Ona je, međutim, demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

“Ta priča o skoku sa mosta prati me već dvije godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namjerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smiješna i daleko je od istine”, rekla je Jovana svojevremeno za Story.

Dvije godine kasnije, Švonja je doživjela još jedan peh.

Manekenka je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine pedeset odsto kože na tijelu i ostala bez kose.

View this post on Instagram

She's bad as fuck, but in all the right ways.

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

“Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osjetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svijest. Veoma dobro se sjećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedjelje. Po prirodi sam vesela djevojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promijenilo, pa se, kao i uvijek, osjećam super. Osmijeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali ljekari”, ispričala je Jovana za Story nakon ovog traumatičnog iskustva.

Nakon svega, Jovana se vratila jača i ljepša. I dalje mami uzdahe kako muškaraca, a njeno srce osvojio je fudbaler Filip Đorđević sa kojim ima ćerku Noel i sina Leona.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend