Showbiz

Čarli Šin savjetuje Lindzi Lohan: Nemoj da skreneš s puta

Alkoholizam je ozbiljan problem mnogih ljudi, i ne razdvaja poznate ličnosti od “običnih” ljudi. Glumac Čarli Šin to vrlo dobro zna, jer se borio sa mnogim zavisnostima u prošlosti, ali je riješio da se “sredi” i nedavno je proslavio godinu dana u trijeznom stanju.

Kao takav, preporođen čovek, javno je uputio riječi podrške mlađoj koleginici Lindzi Lohan s kojom je snimio filmove “Mrak 5” i “Kontrola bijesa”, i posavjetovao je da krene njegovim putem.

“Uvijek sam imao mnogo ljubavi za nju. Mogu da se povežem s nekim od stvari kroz koje prolazi, odnosno, kroz koje je prolazila. Rekao bih joj, samo nemoj da skreneš s puta. Ne možeš da promijeniš prošlost, jer ne bi je tako ni zvali da nije nešto što je već gotovo, zar ne?”, rekao je Šin u intervjuu za Us Weekly magazin.

Lindzi je nedavno istakla da su njeni dani i noći po žurkama gotovi, kao i da se sada fokusira na to da vodi lanac noćnih klubova umjesto da provodi vrijeme opijajući se u njima.

“To je iza mene. Većina mojih prijatelja koji su vlasnici klubova ne piju uopšte. Sve je u mojim rukama i moram da budem prisebna. Zabavnije je da gledaš druge ljude kako se zabavljaju, i ne osuđujem nikoga”, istakla je ona nedavno.

LiLo je napustila šoubiznis i već neko vrijeme živi na relaciji Atina – Mikonos – Dubai. Nedavno je ponovo postala predmet interesovanja medija jer je pokrenila svoj šou koji snima u svom plažnom baru na Mikonosu.

Posvećena je i kreiranju ostrva u Dubaiju koje će nositi njeno ime, kao i liniji kozmetike.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend