Showbiz

Ceca o Arkanu: Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, kaže da od smrti supuga Željka Ražnatovića Arkana nije našla ljubav jaku poput one koju je imala sa ubijenim vođom vojne formacije Tigrovi.

Ona ističe da se takva ljubav ne može ponoviti.

“Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar svijeta i sve na ovoj planeti. Znao je da me zeza da sam debela, iako sam u tom periodu bila mršava, ali meni je to bilo zabavno. Svaki naš trenutak je bio pun ljubavi, sreće i osmijeha. Osjećaj da te neko voli punim srcem i spremni ste da sa njim budete cio život na pustom ostrvu je nešto što se doživljava jednom u životu. Nije dozvoljavao išta da mi fali. O svemu smo se dogovarali i pričali, dešavalo se da ja mlada i manje životno iskusno burno reagujem, ali sve je to njega zabavljalo”, ispričala pjevačica za Puls.

“Željko danas u mom srcu ima posebno mjesto. To je rana koja nikada ne zarasta i svaki pomen na njega vraća na trenutak kada smo bili zajedno. Sada znam da tada nisam ni bila svjesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izleče duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav. Toliko je posle nje ostala ogromna tuga”, dodala je Ceca.

“Jedina stvar od njegove smrti nikada se nije promijenila, tačnije od dana kada su ga ubili, da uvijek kada mi je teško on mi dođe u san. Tako je bilo u svakom teškom momentu. Svako svoj bol nosi na svoj način, a ja sam moju pobijedila čuvanjem uspomena na njega i čuvanjem tog osjećaja koji sam tada imala”, rekla je Ražnatovićka.

Ceca Ražnatović i Arkan 19. februara 1995. godine izgovorili su sudbonosno “da”.

Kumovi su bili Borislav Pelević, general SDG i novinarka Maja Pavić (ubijena ispred Kluba književnika 15. februara 1997. godine u obračunu kada je stradao njen dečko Radovan Ćaldović Ćenta).

Send this to a friend