Showbiz

Ceca: Odgajila sam dvoje humane, moralne djece koja nemaju komplekse

Foto: Jakov Simović

Folk pjevačia Ceca Ražnatović kaže da je uspjela da sve svoje kvalitete prenese na nasljednike sina Veljka i ćerku Anastasiju. Kaže da se trudila da im pruži sve što žele, a da ne postanu razmaženi.

“Djeca su mi prioritet u životu. Samo da su mi njih dvoje dobro, sve ostalo se da nadomijestiti i nema neku trajnu vrijednost. Ako ste ispunjeni iznutra, onda ste i bolji čovjek”, istakla je Ceca.

Njen sin Veljko ovih dana najavljuje vjenčanje i prinovu, a postepeno gradi karijeru boksera. S druge strane, Anastasija će se okušati kao pop pjevačica i njen singl će izaći ovih dana.

“Bio je to moj najvažniji životni zadatak, da sve kvalitete koje imam nekako usadim i njima. Držim se one devize da su djeca samo prazna tabla po kojoj roditelji pišu. Prvenstveno sam željela da budu dobre osobe, moralne, stabilne, da ne budu iskompleksirani nego zadovoljni sobom. Takođe i da budu humani, da stoje čvrsto na zemlji, da nisu opterećeni materijalnim stvarima. I u dobroj mjeri sam uspjela u tome, iako su uvijek živjeli lagodno, jer sam se trudila, ponekad i preko svojih mogućnosti, da im omogućim lijep život i nadomijestim nedostatak oca. Ipak, nikad im nisam dozvoljavala da polete. I uvijek sam željela da im objasnim sve što im nije jasno, jer su za njih neke stvari bile veoma teške, pošto imaju skromno životno iskustvo. Lako je meni, ja sam preživjela sve i svašta, a oni su mladi ljudi. Štitila sam ih od ružnih stvari koliko sam mogla, ali sam nastojala da im stavim do znanja da je život nepredvidiv i da moraju uvijek da budu spremni jer on često zna da iznenadi i nečim neprijatnim. Ali, ponekad i prelijepim, pošto je zapravo uvijek sve moguće”, objasnila je slavna pjevačica.

8 Komentara na "Ceca: Odgajila sam dvoje humane, moralne djece koja nemaju komplekse"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend