Showbiz

Ćerka Mikija Jevremovića: Prošla sam kroz pakao i završila sa djecom na ulici

Ćerka pokojnog pjevača Mikija Jevremovića, nekadašnja pop pjevačica Jelena Jevremović nedavno je gostovala na televiziji i tom prilikom je detaljno pričala o životu sa svojim bivšim suprugom, prije i poslije turbulencija koje su ih zadesile.

Njen sada već bivši suprug još uvijek je na izvršenju zatvorske kazne, a njegov izlazak je pod velikim znakom pitanja, o čemu je i sama Jelena Jevremović pričala.

“Mnogo teže mi je bilo kada su mi javili da mi je suprug u zatvoru, nego kada mi je otac umro. Očevu smrt sam negdje i očekivala, bio je u komi pet nedjelja, otkazale su mu dvije trećine mozga, ja sam molila Boga da mi ne zamjeri, odnosno da me ne kazni što tražim od njega da ga uzme. Umrla bih od tuge gledajući ga takvog.

U jednom trenutku ostala sam sama sa dva sina, praktično na ulici, bez posla. On je bio izuzetan muž i otac, dok je bio tu, i ne bih bila čovjek kada bih tvrdila suprotno. I onda, u jednom danu, nemaš više taj oslonac. Onda se događa šok bila sam potpuno izgubljena”, počela je priču Jelena.

“Nisam ja osoba koja je odmah željela da ostavi svog čovjeka na cjedilu. To nije moj stil. Mi smo imali razne turbulencije, ali nikad ljubav nije dovedena u pitanje. Kako je prolazilo vrijeme, ja sam vidjela da su dolazila razna razočaranja, stvari koje nisi očekivao da saznaš i onda je to bila borba sa samom sobom. Vrijeme je prolazilo i ja sam se jednostavno ugasila. Shvatila sam da sam sama, da naša djeca ne zaslužuju takav život i da moram da se borim”, rekla je, pa dodala:

“Djeci i danas gajim tu sliku o ocu, kao o heroju. To je moja obaveza kao majke i njegove bivše žene. Ne postoje dovoljno suptilne riječi da objasnite djeci gdje im je otac. Gledala sam da napravim atmosferu kako bi sve to bilo podnošljivije za njih, ali je bilo strašno. Starijem djetetu je pozlilo, davala sam mu vodu, šećer, sirće pod nos, zvala sam čak i hitnu pomoć…Sad imam utisak da je starijem sinu pao kamen sa srca, jer mlađi još uvijek nije svjestan kompletne situacije. Pao mu je kamen sa srca, u smislu, jer je primijetio da se nešto dešava, a sve je bilo izvan njega, gledao je majku koja se dva mjeseca nije osmijehnula, a svi znaju da je meni osmijeh zaštitni znak”.

“Nikada sve to ja neću moći da prebolim. Prema svom bivšem suprugu i dalje imam emocije, ali kao prema čovjeku. Kao prema prijatelju. Sa njim sada niko nema kontakt, osim preko advokata. Obilazila sam ga jedno vrijeme, ali je onda on meni izričito rekao kako on vidi budućnost drugačiju od one kako smo je zajedno zamišljali. I dalje sam željela da mu dam do znanja da sam tu, sve što je bilo do mene ja sam uradila. Ali ostala sam sama napolju, o nama niko ne brine”.

Jeleni Peđa dugo nije želio da da razvod, koji je podnijela početkom godine, da bi naposlijetku potpisao papire.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend