Showbiz

Ćerka Stiva Džobsa tvrdi da je otac pred njom simulirao seks

Sedam godina nakon što je preminuo genije koje stoji iza “Apple-a”, suvlasnik Piksara i član uprave Volt Dizni kompanije, Stiv Džosbs, njegova ćerka Lisa napisala je memoare u kojima je otkrila kakav je odnos imala sa svojim ocem.

Iako se već ranije pisalo o tome da je Lisa komentarisala kako joj je otac bio ‘zloban i čudan’, ovi memoari donijeli su nove uznemirujuće detalje. Kako navodi, navodno je Stiv pred svojom ćerkom simulirao seks sa svojom tadašnjom suprugom Loren Pauel Džobs. Dio koji je privukao najviše pažnje iz cijele knjige ekspresno se proširio medijima širom svijeta:

“Privukao je i poljubio, pomjerajući ruku prema njenoj dojci, a pritom je teatralno stenjao. Kad sam htjela da napustim sobu, zaustavio me. Rekao mi je da ostanem jer imamo porodičan trenutak, a važno je da pokušam da budem dio ove porodice. Sjedjela sam mirno i gledala u stranu dok je on uzdisao i trljao se o nju”.

Iako tvrdi da je nikada nije seksualno zlostavljao, njena majka je u svojim memoarima potvrdila istu priču i rekla je da je Stiv ismijavao svoju ćerku i zbijao neugodne šale na temu seksualnosti. Lisa je inače bila Stivovo prvo dijete s kojim nikada nije izgradila blizak odnos jer godinama nije želio da prizna očinstvo.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend