Showbiz

Crnogorski zavodnik osvojio zvijezdu serije Tajne vinove loze

Srce Vanje Nenadić, zvijezde serije Tajne vinove loze, osvojio je Crnogorac, njen kolega Marko Todorović, kojeg je publika zavoljela u serijama Žigosani u reketu i Pogrešan čovjek.

Vezu su započeli u pozorištu, gdje su se i zbližili radeći na istim predstavama i projektima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

“Vanja i Marko su članovi Beogradskog dramskog pozorišta. Kako probe na mnogim predstavama traju i po nekoliko sati, nedjelja, ali i mjeseci, to je dodatno učinilo da sijevnu varnice između Vanje i kršnog Crnogorca. Njih dvoje su prvo počeli da se druže, a onda se iz prijateljstva rodila ljubav. Često su izlazili zajedno, a kako su oboje glumci, redovna tema njihovih razgovora bile su i predstave. Marka i Vanju je posebno zbližila predstava “Tramvaj zvani želja”, gdje igraju zajedno. Probe koje su dugo imali su urodile plodom da se zaljube”, rekao je izvor za Blic.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

“Marko je dečko pun manira, vaspitan, a uz to je i lijep. Vanji se odmah svidio, ali nisu htjeli da ulaze u vezu dok se sve kockice ne poklope. Kada su vidjeli da su stvoreni jedno za drugo, objelodanili su vezu, prvo kolegama iz pozorišta, a onda i ostalim prijateljima. Svi su bili srećni zbog njih dvoje. Kako svako pozorište ima bife, tako i BDP, tako je bilo neizbježno da se poslije predstava ostane na piće da svi uživaju. Kada su kolegama rekli da su zajedno, mnogi su samo rekli: “Pa vi ste stvoreni jedno za drugo”. Vanja je čak i upoznala svoje roditelje sa Markom i oni su oduševljeni Markom. Kako su oni iz Sombora i dosta su opušteni, Markov crnogorski akcenat i temperament ih je oduševio, ali i duhovitost i šarm”, dodao je izvor.

Inače, Vanja je ranije govorila kako joj je u životu bitno da je zadovoljna na privatnom planu i da će se to odraziti i na poslovnom.

“Nemam svog “idealnog“ muškarca. Ne postoji nikakav recept. Hemija je presudna. Nemam nikakav problem da priđem muškarcu ako mi se dopadne, a i ne žalim se. Što mi ne bismo nekada bile hrabrije”, rekla je Vanja svojevremeno.

Send this to a friend