Showbiz

Dan kada je Tom Ford postao srpski diler droge

Neka neko obavijesti američkog modnog dizajnera Toma Forda da je upravo postao Srbin. I ne samo to, već se u slobodno vrijeme bavi dilovanjem droge u saradnji sa Hrvatima.

Tako makar kaže David Kruljac (26), sin Mladena Kruljca, bivšeg komandanta Hrvatske kopnene vojske i penzionisanog generala. Davida je zagrebačka policija uhapsila u avgustu prošle godine, kada je u njegovom stanu pronađeno 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 10.500 kuna i 117.000 eura. Policija je u stanu pronašla i digitalnu vagu i uređaj za presovanje. I bila bi to samo još jedna priča o sinu moćnika koji, dabome, nije dobio zatvorsku kaznu već je kažnjen društveno korisnim radom i novčanom kaznom, da David na sudu nije imao dosta kreativnu odbranu.

Mladen i David Kruljac Foto: Facebook

Naime, on je objasnio da ništa od onoga što mu je policija našla u stanu nije njegovo, već je sve čuvao za Srbina po imenu Tom Ford.

Ford je, tvrdio je Kruljac, obećao da će mu dati novčanu nagradu ako mu pričuva robu, a nikad se nisu upoznali lično jer su čitavu komunikaciju vršili preko aplikacije Wickr Me.

Kruljac je pravosnažno osuđen 13. jula ove godine na kaznu od godinu dana zatvora, ali je nedavno otkriveno da je kazna sporazumno zamijenjena za društveno korisni rad, zbog čega je ova priča ponovo u žiži javnosti.

Međutim, Toma Forda, izgleda, niko nije obavijestio da je postao srpski diler droge, pa tako dizajner ovih dana predstavlja novu kolekciju, koja je oduševila sve na Nedjelji mode u Njujorku i šetka se kao da je sve u redu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend