Showbiz

Dekolte Salme Hajek glavna je tema svakog crvenog tepiha

Salma Hajek svojim bujnim dekolteom ponovo je javnost ostavila bez daha. Ona sa suprugom uživa na Filmskom festivalu u Kanu, a svi su pogledi uprti u glumicu.

https://www.cdm.me/zabava/showbiz/dekolte-do-pupka-bujne-grudi-i-osmijeh-od-milion-dolara-salma-hajek-osvojila-i-kan/

Ove godine u Kanu se pojavila u haljini poznatog britanskog dizajnera Alexandera McQueena koja je istaknula njene raskošne obline za koje mnogi tvrde da se podvrgla plastičnoj operaciji, ali glumica to oštro opovrgava.

“Nekim ženama se smanjuju. Ali postoje neke žene koje kad se udebljaju, grudi im rastu, a druge žene kad dobiju djecu i doje, grudi rastu i više se ne spuštaju, a onda u nekim slučajevima kad si u menopauzi, ponovno rastu”, objasnila je američko-meksička glumica u jednom od intervjua.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

“Ja sam jednostavno jedna od onih srećnica kojoj su u svakom tom slučaju rasle, i da, prirodne su. Promijenila sam puno veličina grudnjaka, i leđa mi pate zbog toga. Puno ljudi ne priča o tome, a trebalo bi”, pojasnila je lijepa glumica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Podsjećamo, mnogi Salmini fanovi se dive njenoj ljepoti i mladolikom izgledu, ali smatraju da treba pronaći stilistu kako bi svoj stil učinila elegantnijim i prilagođenijim njenom statusu.

Send this to a friend