Showbiz

Demi Mur otkriva skandalozne detalje o svojoj zavisnosti i propalim brakovima

Ove jeseni, preciznije 24. septembra, na police knjižara širom svijeta stići će memoari holivudske glumice Demi Mur, pod nazivom’Inside Out’. Iako je do toga ostalo još četiri mjeseca, 56-godišnja glumica javnosti je predstavila i naslovnicu knjige na koju je jako ponosna.

https://www.instagram.com/p/BxxXBICApZ0/

Kako donosi magazin Harper, obožavaoci slavne glumice saznaće do sada još uvijek nepoznate zanimljivosti iz svog privatnog života. U knjizi je opisala isvoje teško i skromno djetinjstvo u Novom Meksiku, gdje je odrastala s majkom i očuhom, koji je svoju porodicu često selio , da bi na kraju počinio samoubojstvo, što je glumica teško proživjela.

Biološkog oca nije nikada upoznala, a uzor nije mogla pronaći ni u svojoj majci koja je imala podeblji dosje s zbog vožnje u pijanom stanju. Teška porodična situacija, ali i zdravstveni problemi, naveli su je da odustane od srednje škole i krene u šoubiznis.

Sa samo 17 godina upoznala je muzičara Fredija Mura s kojim je napisala i tri pjesme. Njih dvoje su se vjenčali 1980. godine i u braku proveli pet godina. Osim s Murom, Demi iza sebe ima propale brakove i s dvojicom holivudskih glumaca – Brudom Vilisom, od 1987. do 2000. godine, i Eštonom Kučerom, od 2005. do 2013. godine.

Demi nije krila detalje iz brakova sa holivudskim zavodnicima.

Urednica Harpera, Dženifer Bart, koja je pročitala knjigu, za nju kaže kako je to priča o ‘preživljavanju, uspjehu i predanosti, ali i otporu’.

U memoarima nije propustila ni dio kada se 80-ih godina prijavila na rehabilitaciju zbog zavisnosti o drogi i alkoholu, a tamo je završila i 2012. nakon što se onesvijestila u svom domu u Los Anđelesu, što je zapravo bila posljedica višemjesečnih ‘partijanja’ i brzog gubitka kilograma.

“Bez obzira kakav sam uspjeh postigla, nikada se nisam osjećala dovoljno dobrom”, izjavila je nedavno Demi, dodavši kako ju je taj put na kraju doveo to tačke kod koje je, uz pomoć voljenih, krenula da gradi svoj život ispočetka.

“Dali su mi šansu da popravim svoj život prije nego uništim apsolutno sve. Očigledno je da su u meni vidjeli više od onoga što sam ja vidjela i zbog toga sam im neizmjerno zahvalna, jer bez te prilike i njihove vjere u mene, danas ne bi stajala ovdje”, iskrena je Demi.

Send this to a friend