Showbiz jezivo

Detalji suđenja: Žizlen Maksvel i Džefri Epstajn organizovali orgije sa djevojčicama od 15 godina

Žizlen Maskvel (58) imala je neprekidne “orgije” sa djevojčicama od 15 godina na karipskom ostrvu u vlasništvu pedofila milijardera Džefrija Epstajna, otkrivaju novi sudski dokumenti izjave Virdžinije Roberts.

Šokantna tvrdnja se nalazi u njenom svjedočenju iz 2015. godine.

Dokumenta su stavljena pod ključ nakon što je Maksvel, koju su okarakterisali kao Epstajnovu “madam”, pristala da slučaj riješi van suda, ali sada je uhapšena zbog optužbi za seksualne zločine i svi detalji su sada poznati javnosti.

U tim dokumentima stoji da su Žizlen i Džefri organizovali orgije koje su trajale danima na privatnom ostrvu, a djevojčice su dolazile privatnim avionima.

Virdžinija je upitana da opiše žene koje su dolazile zbog seksualnog kontakta na ovo ostrvo, a ona je odgovorila: “Bilo ih je toliko mnogo, ne znam odakle da počnem”.

“Bilo je plavuša, bilo je brineta, crvenokosih. Sve su bile lijepe djevojke. Rekla bih da su bile starosti od 15 do 21 godine,” dodala je.

Žizlen i Džefi su učestvovali u seksu sa djevojkama u bazenu, u blizini obale, u malim kolibama kao i njegovoj privatnoj kabini.

“Sve djevojke su bile modeli – mislim da su bile modeli. Bilo je orgija koje su se održavale i vani pored bazena. Djevojke nisu govorile engleski jezik, već ruski ili češki,” rekla je Virdžinija Roberts.

Ona takođe navodi kako su je Džefri i Žizlen prodali moćnim ljudima zbog seksa, uključujući princa Endrua, te da su tražili od nje da se ponaša kao da uživa a ne kao da je osuđenik.

Ona je tvrdila da su kod Epstajna dolazili gosti poput Bila Klintona, Naomi Kembel, Hajdi Klum i da su svi učestvovali u orgijama koje su tu organizovane.

Žizlen se nalazi trenutno u zatvoru i čeka suđenje, a Džefri je pronađen prošlog avgusta obješen u ćeliji dok je čekao suđenje zbog optužbe za trgovinu seksom i zlostavljanje žena i djevojaka na Floridi od 2002. do 2005. godine.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
F117
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
F117
Gost
F117

Znači Monika je samo jedna u nizu i to najstarija! E Bile,Bile,..

Send this to a friend