Showbiz

DJ Dejvid Morales uhapšen zbog droge

Američki DJ Dejvid Morales, uhapšen je jutros na aerodromu u Japanu, zbog manje količine ekstazija pronađene u ručnom prtljagu.

Morales je zadržan na Fukoka aerodromu, nakon čega je pronađena supstanca MDMA, zbog čega je uhapšen.

“Uhapšen je zbog kršenja zakona  narkoticima”, saopšteno je medijima iz policije.

Morales je u ručnom prtljagu nosio pet tableta ekstazija (težine 0,3 grama), ali je policiji porekao da su tablete njegove.

“Neko je možda pokupao da mi smjesti”, navodno je rekao DJ koji je u zemlju doputovao zbog nastupa, prenosi The Sankei Shimbun.

Morales je postao zvijezda njujorške dens scene osamdesetih i devedestih godina prošlog vijeka. Remiksovao je singlove Maraje Keri, Arete Frenklin, Majkla Džeksona

Svoju prvu Gremi nominaciju je zaradio 1996. godine za pjesmu “Fantasy” Maraje Keri, a dvije godine kasnije je i osvojio prestižnu muzičku nagradu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čevljanin
Gost
Čevljanin

NATO i EU vrijednosti. E kukala nam majka s njima! Neka nam je Bog u pomoći.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

E vala čudo, baš izgleda kao pristojan momak. Svasta!

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Ovaj je bas poznat.ovo je prvi put da neki dj zakaze.sto tej rade glumci i pjevaci.

Tutankamon
Gost
Tutankamon

jedan od najvećih producenata svih vremena,muzika koju miksuje je prilično lagana i može se doma slušat,bez alkohola i droga.to što izgleda ka neka bubašvaba,pa pogledajtebeogradsku scenu Krasto i ekipa na što liče

Čevljanin
Gost
Čevljanin

Tutankamon, ovo što on bućka nije muzika već tandaranje po diskoteci i mućkanje kakofonije. Bg i sve ostale scene su samo kopije ovih avetluka.

Leleku
Gost
Leleku

Naravno da je muzika, a to sto se tebi ne svidja način na koji nastaje je nesto drugo. Valjda čuješ ritam, melodiju tonove…

Send this to a friend