Showbiz

Djevojke se slikaju u seksi pozama, pa kukaju što dobijaju perverzne komentare

Sindi Mor je Britanka koja je opsjednuta seksi izgledom. Njena je velika želja da izgleda poput lutke za seks i dopada joj se estetika koja podrazumijeva mnogo šminke, bujnu kosu, velike grudi i usne.

Sindi takođe sebe naziva “Dijamantska djevojka”. To je ujedno i naziv njene linije provokativne odjeće i butika.

“Takođe sam Instagram model i želja mi je da izgledam kao lutka”, priznaje ova dama iz Mančestera koja ima dvoje djece.

Bila je gojazna do prije par godina i bila je nesrećna. Riješila je da smrša i sada, kada gleda stare slike, smije se samoj sebi.

“Zato vjerovatno pravim mnogo selfija. Prije sam bila frustrirana. Kada sam smršala, kao da sam dobila novi život”, priznaje Sindi.

Sadašnji izgled duguje i plastičnim operacijama. Kaže da je koristila filere i uvećala grudi. Planira još jednom da ih poveća.

Sindi tvrdi da ne može njen životni stil da utiče na njenu ćerku jer je jedna od najsamopozzdanijih osmogodišnjih djevojčica koje zna.

“Kada me vidi provokativno obučenu samo mi kaže da sam odvratna i da se obučem”, smije se Sindi.

Ipak ističe da se to skoro nikada ne dešava jer je, kako kaže, svojoj djeci samo majka.

“Za njih sam samo mamica. Čuvam ih, hranim ih, učim s njima, a kada odu na spavanje, pretvaram se u Sindi koja se slika u seksi pozama i to postavlja onlajn. To je vrijeme za mene”, kaže ona.

“Kada sam bila debela žena sa dvoje djece, niko nije ništa pričao o meni, sada je drugačije”, napominje Sindi i dodaje:

“Ne razumijem zašto djevojke postavljaju seksi slike pa se bune što dobijaju perverzne komentare. Meni su takvi komenteri smiješni. Moje slike su soft porn, ali nikada se do kraja ne bih svukla”, kaže Sindi.

Britanka dodaje i da je internet velika prevara. Kaže da muškarci misle da je perverzna u krevetu i da “svašta radi”, a istina je drugačija.

“Zapravo sjedim u svojoj sobi i pojem vino i gledam televiziju. Društvene mreže nisu realnost. Ljudi ne treba da budu toliko opsjednuti njima”, poručuje Sindi.

5 Komentara na "Djevojke se slikaju u seksi pozama, pa kukaju što dobijaju perverzne komentare"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend