Showbiz slučaj prijavio policiji

Đorđe David očajan, prijete mu ubistvom i silovanjem maloljetne ćerke

Đorđe David je na nedavnom snimanju “Zvezda Granda”, prvom nakon vanredne situacije, progovorio o stravičnim prijetnjama koje dobija nakon oporavka od koronavirusa. Članu žirija, kako se navodi, stizale su poruke jezivog sadržaja, a pošiljaoci nisu štedjeli ni njegovu maloljetnu ćerku.

“Skotovi koji tvrde da sam ja folirao bolest, da sam dobio dobre pare za to. Mrze me iz meni nepoznatih razloga. Nikad nikome nisam zlo nanio, iako mi žele da umrem, da me prebiju kada me sretnu na ulici. Prijete mi da će me ubiti, da mi siluju moju maloljetnu ćerku… Uprkos tome, ja im želim sve najbolje u životu i da im niko nikad na njihovim društvenim mrežama ne šalje takve poruke i da im se nikad ne desi u zdravstvenom smislu ono što se desilo meni, zato što bi oni definitivno psihički pukli i otišli u vražju mater”, ispričao je on, koji se zbog svega obratio i policiji za pomoć.

“U principu, za sebe se ne plašim, jer sam dovoljno spreman da mogu da se suprotstavim dvojici ili trojici u datom trenutku. Međutim, moje dijete je ipak centar svijeta i moje dijete je nešto za šta bih bio sperman da ubijem, ali bez razmišljanja i mrtav hladan da se prijavim u policiji da sam ubio idiota koji mi je oštetio dijete. Ne dao mu Bog, naravno”, istakao je za srbijanske medije.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Gibanica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gibanica
Gost
Gibanica

A i izgleda , ko da se šišao 5G-om 🤣 Šalim se , znam kako je čovjeku , imam dosta ljudi lično koje sam otpisao zbog ovoga i njihovog ” stava ” pokupljenog sa YOUTUBA-a , za 5 minuta klipa , postaonu doktori nauka. Pitam lika šta je to 5G ? Kaže ” Mobilna mreža ” , a drugi mi… Više »

Send this to a friend