Showbiz

Dragana Mirković: Nijesam žena sa stilom, ali jesam žena sa stavom

Pjevačica Dragana Mirković ističe da joj je u životu bilo najvažnije da se ne postidi nijednog svog postupka.

Kaže i da je ostvarila karijeru kakvu nije ni sanjala, i da upravo zbog toga više nema ni izazova ni ambicija.

Ipak, neće još napustiti scenu, ali priznaje da je od aplauza mnogo više zanimaju sreća i zdravlje njene porodice, koju čine suprug Toni Bijelić, sin Marko i kćerka Manuela.

Vaša karijera traje više od tri decenije, što je za svako poštovanje, pogotovu što ste je napravili bez ijedne mrlje. Kako iz tog konteksta komentarišete ispravno i pogrešno?

“Vaspitanje i vaša ličnost, svejedno da li karijeru započeli kao ja sa 15 godina ili bili stariji, početak su i kraj svake priče. Uvijek sam znala šta ne želim i ne smijem, manje je bilo važno da li sam znala šta želim. A prvenstveno nisam željela da se postidim svojih postupaka. I nisam nikad. Sve ostalo je bilo u drugom planu. Takođe, od prvog dana mi je bilo bitno poštovanje prema ljudima, kao i ozbiljnost u svemu što radim. I iskrena ljubav. To me je vodilo kroz život i nagrađena sam zbog toga”.

Nikada niste pili, pušili, a imate li neki tajni porok, strast, osim automobila, naravno?

“U pravu ste, nisam. Jednostavno, nisam taj tip. I stvarno ne mogu sada da se sjetim da li imam neki porok. Ni automobili to nisu, to je Tonijeva strast. Uvijek sam imala stav. Često znam da kažem za sebe da ne moram da budem žena sa stilom, mada je kod nas riječ stil zloupotrijebljena, ali sam žena sa stavom. Nije li to mnogo važnije?”.

Šta su u ovom trenutku vaši najveći izazovi, a šta strahovi? I na koje svoje djelo ste najponosniji?

“Nemam više ni ambicija ni izazova. Mnogo velikih stvari sam i u karijeri i životu doživjela, više nego što sam mogla i da sanjam. Vjerovatno je pozitivan stav prema ljudima, životu uopšte, doveo do toga. A najviše sam ponosna na svoj životni put i uspjeh bez loše prošlosti i skandala. Dok najvećim uspehom smatram svoju porodicu”, otkrila je Dragana u razgovoru za magazin Gloria.

Send this to a friend